Τουρκία: Έφηβος πιάνει στον αέρα ένα κορίτσι που πέφτει από τον δεύτερο όροφο - Το συγκλονιστικό βίντεο

Τουρκία: Έφηβος πιάνει στον αέρα ένα κορίτσι που πέφτει από τον δεύτερο όροφο - Το συγκλονιστικό βίντεο Facebook Twitter
0

Ένα δραματικό στιγμιότυπο κατέγραψε κάμερα στην Τουρκία με τη διάσωση ενός 2χρονου κοριτσιού που πέφτει στα χέρια ενός εφήβου από το δεύτερο όροφο πολυκατοικίας χωρίς να πάθει το παραμικρό.


Το δραματικό βίντεο από κάμερα κλειστού κυκλώματος δείχνει τη στιγμή όπου το κορίτσι πέφτει στα χέρια του 17χρονου Feuzi Zabaat ο οποίος πρόσεξε εκείνη τη στιγμή ότι η μικρή Doha από τη Συρία ετοιμάζεται να πέσει από το παράθυρο του σπιτιού της στην Κωνσταντινούπολη, που βρίσκεται στο δεύτερο όροφο.


Ο 17χρονος, μετανάστης από την Αλγερία, που εργάζεται σε κατάστημα στον ίδιο δρόμο που έγινε το περιστατικό, έτρεξε ακριβώς από κάτω και έπιασε την δύο ετών Doha πρίν πέσει στο έδαφος και πάθει το παραμικρό. Όπως ανέφερε έπειτα, έκανε αυτό που έπρεπε προκειμένου να σώσει το κορίτσι: «Έκανα αυτό που ήταν απαραίτητο για την αγάπη του Αλλάχ» είπε χαρακτηριστικά.


Σύμφωνα με τα τοπικά Μέσα ενημέρωσης, το δύο ετών κορίτσι πλησίασε το ανοιχτό παράθυρο ενώ η μητέρα της βρίσκονταν στην κουζίνα και είχε ξεφύγει της προσοχής της. 


Η οικογένεια της Doha αποκάλεσε τον 17χρονο «πραγματικό ήρωα» δίνοντάς του 50 δολάρια ως δώρο προκειμένου να δείξει την ευγνωμοσύνη της για τη διάσωση του παιδιού τους.

 
Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Διεθνή / Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Στο βίντεο διάρκειας σχεδόν τριών λεπτών, ο Γκόλντμπεργκ-Πόλιν, ο οποίος φαίνεται να του λείπει το ένα χέρι, αυτοπαρουσιάζεται και ζητά από την ισραηλινή κυβέρνηση να τους επιστρέψει στο σπίτι
NEWSROOM