Μεγάλος συναγερμός στη Νέα Υόρκη για μια κούκλα - Νόμιζαν πως βρήκαν νεκρό βρέφος

Μεγάλος συναγερμός στη Νέα Υόρκη για μια κούκλα - Νόμιζαν πως βρήκαν νεκρό βρέφος Facebook Twitter
4

Συναγερμός σήμανε σήμερα στη Νέα Υόρκη όταν πυροσβέστες νόμισαν πως ανακάλυψαν ένα νεκρό βρέφος για να διαπιστώσουν λίγο αργότερο πως επρόκειτο για μια κούκλα. 

Η ανακάλυψη του νεκρού παιδιού, όπως νόμιζαν, είχε ως αποτέλεσμα να σπεύσουν στο σημείο αστυνομικοί και διασώστες, που πέρασαν ώρες στην περιοχή, κοντά σε ένα πάρκο στη συνοικία Κουίνς της Νέας Υόρκης, προτού ο ιατροδικαστής αντιληφθεί ότι το μωρό ήταν στην πραγματικότητα μια φρικιαστική κούκλα.

Μεγάλος συναγερμός στη Νέα Υόρκη για μια κούκλα - Νόμιζαν πως βρήκαν νεκρό βρέφος Facebook Twitter

«Μόλις έφθασαν, οι αξιωματικοί ανακάλυψαν στο γρασίδι κάτι που αρχικά έμοιαζε με ένα μωρό, που δεν είχε τις αισθήσεις του και δεν ανταποκρινόταν» εξήγησε, σε μια τηλεφωνική επικοινωνία με το Reuters, ο εκπρόσωπος τύπου του αστυνομικού τμήματος της Νέας Υόρκης Μπράιαν Μαγκούλαγκαν.

Αφού οι γιατροί δήλωσαν τον θάνατό του παιδιού, η αστυνομία απέκλεισε την περιοχή τοποθετώντας περιμετρικά κίτρινη κορδέλα και ξεκίνησαν την έρευνα στον «τόπο του εγκλήματος», όπως τουλάχιστον νόμιζαν. Ένας περαστικός ειδοποίησε την αστυνομία για το «μωρό».

«Έμοιαζε με ένα μωρό που είχε αποχρωματισμό του δέρματός του, παρουσίαζε ενδείξεις αργού θανάτου, στην πραγματικότητα, ωστόσο, ήταν μια ρεαλιστική κούκλα» σημείωσε σε ένα email που έστειλε ο εκπρόσωπος τύπου της πυροσβεστικής Φρανκ Ντάιερ.


Οι αρχές ξεκίνησαν έρευνα για το περιστατικό μεταξύ άλλων για να αποσαφηνίσουν πώς μια κούκλα θεωρήθηκε από τους ειδικούς νεκρό παιδί.

«Έχετε στον νου σας ότι η αστυνομία δεν είναι ιατρικό προσωπικό» ανέφερε μια πηγή από την αστυνομία, που δεν θέλησε να κατονομαστεί. «Εμείς δώσαμε έμφαση στην προστασία του τόπου του εγκλήματος».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διεθνή
4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κύπρος: Πήγε διακοπές για τα γενέθλιά της και βρέθηκε στην εντατική μετά από δάγκωμα οχιάς

Διεθνή / Κύπρος: Πήγε διακοπές για τα γενέθλιά της και βρέθηκε στην εντατική μετά από δάγκωμα φιδιού

Η 40χρονη Βρετανίδα είχε πάει στην Κύπρο για να γιορτάσει τα γενέθλιά της - Ένα φίδι μήκους 1,5 μέτρου τη δάγκωσε στο πόδι την ώρα που ετοιμαζόταν να κάνει διαλογισμό
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
O Ο. Τζ. Σίμπσον πλήρωσε μαφιόζους για να δολοφονήσουν την πρώην σύζυγό του, ισχυρίζεται μάρτυρας «κλειδί»

Διεθνή / O Ο. Τζ. Σίμπσον πλήρωσε μαφιόζους για να δολοφονήσουν την πρώην σύζυγό του, ισχυρίζεται μάρτυρας «κλειδί»

Ο θρύλος του αμερικανικού ποδοσφαίρου έφυγε από τη ζωή στις 10 Απριλίου - Μετά τη διπλή δολοφονία ο μάρτυρας κατέθεσε στην αστυνομία αλλά αρνήθηκε να συνεργαστεί με τις δικαστικές Αρχές, όταν δέχτηκε απειλές για τη ζωή του
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Εκλογές στην Κορατία: Ο συνασπισμός υπό τους Σοσιαλδημοκράτες απειλεί την υποστήριξη προς την Ουκρανία

Διεθνή / Εκλογές στην Κροατία: Ο συνασπισμός υπό τους Σοσιαλδημοκράτες απειλεί την υποστήριξη προς την Ουκρανία

Οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι η Κροατική Δημοκρατική Ένωση μπορεί να χάσει την πλειοψηφία από τον συνασπισμό υπό την ηγεσία των Σοσιαλδημοκρατών με επικεφαλής τον λαϊκιστή πρόεδρο
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Τι καταλαβαίνουμε λοιπόν; Ποια είναι η σωστή αντιμετώπιση και οργάνωση;Όχι σαν εδώ που καλείς ασθενοφόρο ή την άμεσο δράση και σου λένε, «Κι εμείς τι θέλετε να κάνουμε;»...!Πριν αρκετά χρόνια, αρχές του 2000, μεταμεσονύχτια ώρα με τρακάρισε ένας ταξιτζής στη οδό Φρατζή και πήγε να φύγει. Το ακολούθησα για λίγα μέτρα με το όχημα μου, του έκλεισα το δρόμο και βγήκα έξω. Κατά τύχη (που λέει ο λόγος), εκείνη τη στιγμή περνούσε ένα περιπολικό και το σταμάτησα. Ήμουν νευριασμένος και θυμωμένος γιατί ο ταξιτζής πουλούσε τρελίτσα πως τίποτα δεν συνέβη, ότι δεν με τρακάρισε εκείνος και πως -και καλά- είμαι μεθυσμένος, ζητώντας από πάνω και τα ρέστα. Παρόντες σε όλο αυτό ήταν οι αστυφύλακες που δεν κάνανε τίποτα, ούτε τυπικά τα στοιχεία μας δεν σημείωσαν. Μάλιστα με απείλησαν ότι θα με βάλουν μέσα αν συνεχίζω να ωρύομαι, λέγοντας μου ο ένας, «εγώ τώρα σχολάω, κάλεσε άλλο περιπολικό να έρθει»...! Μπήκαν στο περιπολικό και έφυγαν... Δεν θα το ξεχάσω ποτέ!
Αλήθεια εεε;;;...Η σχολή που εισάγονται μετά από εισαγωγικές-πανελλήνιες εξετάσεις λέγεται, "Αστυφυλάκων και Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας". Ψάξε να μάθεις ποιός αποκαλείται αστυφύλακας, ποιός αστυνομικός και τι διαφορά έχουν μεταξύ τους. (Όσο αφορά τους χωροφύλακες, αυτό δεν αναφέρθηκε γιατί δεν υφίσταται). Για να σε διευκολύνω, σε ένα πρώτο επίπεδο:http://edujob.gr/node/21719Υ.Γ.: Οπωσδήποτε όμως, όπως και να λέγονται, δεν ήταν αυτό το ζητούμενο του σχολίου μου...