Πανικός στο Τορόντο: Πυροβολισμοί και τραυματίες στους πανηγυρισμούς για τους Ράπτορς

Πανικός στο Τορόντο: Πυροβολισμοί και τραυματίες στους πανηγυρισμούς για τους Ράπτορς Facebook Twitter
0

Πανικός επικράτησε στο Τορόντο του Καναδά, όπου σημειώθηκαν πυροβολισμοί κατά τη διάρκεια της μεγάλης παρέλασης, για την κατάκτηση του πρωταθλήματος ΝΒΑ από τους Ράπτορς.

Δύο άτομα έχουν τεθεί υπό κράτηση μετά το περιστατικό στην πλατεία Nathan Phillips Square, σύμφωνα με την τοπική αστυνομία που κάνει λόγο για τουλάχιστον δύο σοβαρά τραυματισμένους οι οποίοι δεν διατρέχουν θανάσιμο κίνδυνο.

Δεκάδες χιλιάδες οπαδοί των Τορόντο Ράπτορς κατέκλυσαν τους δρόμους γύρω από το κέντρο της πόλης, τη Δευτέρα, προκειμένου να πανηγυρίσουν με τους παίκτες της ομάδας μπάσκετ και να πανηγυρίσουν το πρώτο τους πρωτάθλημα NBA.

Από τα μέχρι τώρα στοιχεία, υπάρχουν αναφορές για δύο με τέσσερις πυροβολισμούς χωρίς όμως να έχουν γίνει γνωστές οι ακριβείς συνθήκες και το κατά πόσο οι πυροβολισμοί σημειώθηκαν μέσα στην παρέλαση ή σε κάποιο άλλο σημείο κοντά σε αυτήν, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της αστυνομίας Ντέιβιντ Χόπκινσον, τον οποίο επικαλείται το CNN. 

Για αρκετά λεπτά επικράτησε πανικός και άνθρωποι έτρεχαν σε διαφορετικές κατευθύνσεις αλλά μετά την επέμβαση της αστυνομίας και την προτροπή των αρχών για ψυχραιμία, οι εκδηλώσεις συνεχίστηκαν κανονικά και η κατάσταση έχει τεθεί υπό έλεγχο. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Michelle Butterly (@michellebutterly) στις

Με πληροφορίες από CTVNews Toronto και CNN

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γάζα: Νεογνό σώθηκε από τη μήτρα της νεκρής μητέρας του, μετά από ισραηλινή επιδρομή

Διεθνή / Γάζα: Νεογνό σώθηκε από τη μήτρα της νεκρής μητέρας του, μετά από ισραηλινή επιδρομή

Η νεαρή μητέρα υπέκυψε στα τραύματά της λίγο πριν γεννηθεί η κόρη της - «Ακόμα και αν αυτό το παιδί επιβιώσει, γεννήθηκε ορφανό», είπε ο γιατρός της πτέρυγας νεογνών
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Ο πρώην αρχηγός του Ουφίτσι ορκίζεται να σώσει τη Φλωρεντία εάν εκλεγεί δήμαρχος

Διεθνή / Φλωρεντία: Ο πρώην διευθυντής της γκαλερί Ουφίτσι ορκίζεται να διώξει τα μπέργκερ από τους δρόμους αν εκλεγεί δήμαρχος

Υποστηριζόμενος από το κόμμα της Μελόνι, ο Έικε Σμιντ λέει ότι η καταστολή του εγκλήματος και του υπερτουρισμού θα βοηθήσει στην αποκατάσταση της Φλωρεντίας
NEWSROOM