Πολωνία: Οδηγούσε μεθυσμένος σοβιετικό τανκ στο κέντρο της πόλης και συνελήφθη

Πολωνία: Οδηγούσε μεθυσμένος σοβιετικό τανκ στο κέντρο της πόλης και συνελήφθη Facebook Twitter
0

Πανικός προκλήθηκε το βράδυ της Πέμπτης στο Pajeczno της κεντρικής Πολωνίας, καθώς στον κεντρικό δρόμο της πόλης εμφανίστηκε ένα σοβιετικό τανκ T-55.

Όταν η αστυνομία έφτασε στο σημείο βρήκε το τανκ παρκαρισμένο κοντά σε άλλον κεντρικό δρόμο και δίπλα του οι δύο άνθρωποι που ήταν μέσα σε αυτό. Ο οδηγός αποδείχθηκε πως ήταν ένας 49χρονος Πολωνός σε κατάσταση μέθης, 

Όπως αποδείχθηκε είχε άδεια να οδηγήσει το όχημα, όμως οι ανώτεροι του ήθελαν απλά να το μετακινήσει από το φορτηγό στο οποίο είχε τοποθετηθεί για να μεταφερθεί σε άλλο σημείο, μιας και το φορτηγό είχε υποστεί βλάβη, Τελικά, άγνωστο υπό ποιες συνθήκες το τανκ που κατασκευάστηκε επί σοβιετικής εποχής βρέθηκε να κινείται στους δρόμους του Pajeczno.

Ο 49χρονος αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης έως και δύο έτη επειδή οδηγούσε μεθυσμένος και άλλα 8 χρόνια επειδή «δημιούργησε επικίνδυνες συνθήκες».. Πάντως δεν έχει καταγραφεί κάποιος τραυματισμός ή ζημιά εξαιτίας της «βόλτας» του τανκ. 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κέιτ Μίντλετον: Η πιο περιζήτητη γυναίκα στον κόσμο εμφανίστηκε για να δώσει τέλος στις θεωρίες συνωμοσίας

Διεθνή / Κέιτ Μίντλετον: Η πιο πολυσυζητημένη γυναίκα των ημερών εμφανίστηκε για να δώσει τέλος στις θεωρίες συνωμοσίας

Ειδικός στη γλώσσα του σώματος εξηγεί τα μηνύματα που ήθελε να περάσει στο κοινό η πριγκίπισσα της Ουαλίας - Σιγή ασυρμάτου από το παλάτι για τη δημόσια εμφάνιση της μέλλουσας βασίλισσας
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ