Ρόντμαν: «Θα πάω διακοπές με τον Κιμ τον Αύγουστο»

3

Μιλώντας στο KXJB, ο Ντένις Ρόντμαν, πρώην μπασκετμπολίστας του NBA που έγινε θέμα συζήτησης για την επίσκεψή του στη Βόρεια Κορέα, αποκάλυψε ότι τον Αύγουστο σκοπεύει να επιστρέψει στην απομονωμένη χώρα.

Όπως τόνισε χθες Δευτέρα, η πρόταση έγινε από τον βορειοκορεάτη φίλο του και ηγέτη Κιμ Γιονγκ Ουν στη διάρκεια της πρώτης του επίσκεψης.

Σε ερώτηση για το αν συμμερίζεται τις πράξεις του Κιμ Γιουνγκ Ουν, ο 51χρονος πρώην αθλητής υποστηρίζει πως όχι, αλλά δεν παύει να παραμένει φίλος του.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ρόντμαν επέλεξε να πραγματοποιήσει την επίσκεψή του στη χώρα, σε μία περίοδο που το κλίμα μεταξύ ΗΠΑ και Β. Κορέας είναι εξαιρετικά τεταμένο.

3

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Διεθνή / Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Στο βίντεο διάρκειας σχεδόν τριών λεπτών, ο Γκόλντμπεργκ-Πόλιν, ο οποίος φαίνεται να του λείπει το ένα χέρι, αυτοπαρουσιάζεται και ζητά από την ισραηλινή κυβέρνηση να τους επιστρέψει στο σπίτι
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Νομίζω οτι ο Κιμ Τζονγκ πολύ θα ήθελε να καταλύσει το καθεστώς και να ασπαστεί τον καπιταλισμό μέχρι τα μπούνια ώστε να μπορεί να τρώει Big Mac και να παιζει angry birds αλλά δεν μπορεί να πείσει τους φανατίλες στρατηγούς του.Σχεδόν τον λυπάμαι τον έρμο.
o Ντένις Ρόντμαν κολλητός με τον Κιμ Γιουγκ Ουνο Αχμαντινετζάντ να κατηγορείται για light μουσουλμάνος επειδή παρηγορησε την μάνα του Τσάβες στην Βενεζουέλαο Πάπας Βενέδικτος να παραιτείταιΠάνε και αυτές οι λίγες βεβαιότητες που μας είχανε απομείνει..Σαλόνι τραπεζαρία τα κάναμε ένα πιά