Βουτιά της Γουόλ Στριτ μετά την απειλή Τραμπ να επιβάλει δασμούς στο Μεξικό

Βουτιά της Γουόλ Στριτ μετά την απειλή Τραμπ να επιβάλει δασμούς στο Μεξικό Facebook Twitter
0

Με σημαντική πτώση έκλεισε το Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης μετά τις απειλές του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ ότι θα επιβάλει δασμούς στο Μεξικό. 

Ειδικότερα, η συνεδρίαση της Παρασκευής έκλεισε με τον δείκτη S&P 500 να καταγράφει τη χειρότερη επίδοσή του για τον μήνα Μάιο από το 2010, αφού ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ απείλησε με επιβολή δασμών το Μεξικό, πυροδοτώντας τους φόβους ότι ο εμπορικός πόλεμος σε πολλαπλά μέτωπα μπορεί να οδηγήσει σε ύφεση της οικονομίας.


Ο βιομηχανικός δείκτης Dow Jones έχασε 356,74 μονάδες ή -1,42% και έκλεισε στις 24.813,14 μονάδες. Ο δείκτης Nasdaq των εταιρειών υψηλής τεχνολογίας υποχώρησε στις 7.454,62 μονάδες, μειωμένος κατά 113,09 μονάδες ή -1,49%.


Ο δείκτης Standard & Poor's 500, που είναι ενδεικτικός της γενικής τάσης, έκλεισε στις 2.752,26 μονάδες, με απώλειες 36,6 μονάδων ή -1,31%.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ / AFP

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Διεθνή / Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Την περασμένη εβδομάδα η Μέγκαν Μαρκλ έστειλε στους φίλους της τα πρώτα βάζα μαρμελάδας του νέου της brand «American Riviera Orchard» - Την Τετάρτη το παλάτι διαφήμισε την δική του μαρμελάδα φράουλα.
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ