ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

Βελτίωση για την υγεία του Δημήτρη Χριστόφια - Νέο ανακοινωθέν

Βελτίωση για την υγεία του Δημήτρη Χριστόφια - Νέο ανακοινωθέν Facebook Twitter
ΕΡΑ
0

Σημάδια βελτίωσης παρουσιάζει η κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Χριστόφια, πρώην προέδρου της Κύπρου, σύμφωνα με νέο ιατρικό ανακοινωθέν. 

Ο κ. Χριστόφιας νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας με την κατάστασή του να χαρακτηρίζεται κρίσιμη. 

Ακολουθεί ολόκληρο το ανακοινωθέν

«O τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Δημήτρης Χριστόφιας νοσηλεύεται από την Δευτέρα, 20 Μαΐου 2019, στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, λόγω σημαντικής αναπνευστικής επιβάρυνσης. Σύμφωνα με τη σημερινή πρωινή αξιολόγηση από την ομάδα των θεραπόντων ιατρών του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, προκύπτει ότι η κατάσταση της υγείας του παρουσιάζει ελαφριά σημάδια βελτίωσης, ωστόσο παραμένει κρίσιμη.

Σημειώνεται επίσης ότι ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας εξακολουθεί να υποστηρίζεται μηχανικά από αναπνευστήρα. Ο Υπουργός Υγείας κ. Κωνσταντίνος Ιωάννου ενημερώνεται τακτικά από τους θεράποντες ιατρούς και για οποιαδήποτε εξέλιξη στην κατάσταση της υγείας του ασθενούς, το Υπουργείο Υγείας θα ενημερώσει σχετικά με νεότερη ανακοίνωση».

Διεθνή
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λονδίνο: Επισκέπτες στο Ρίτσμοντ Παρκ προσπαθούν να αφαιρέσουν δια της βίας τα κέρατα από τα ελάφια

Διεθνή / Λονδίνο: Επισκέπτες στο Ρίτσμοντ Παρκ προσπαθούν να αφαιρέσουν δια της βίας τα κέρατα από τα ελάφια

Η αστυνομία βασιλικών πάρκων στο Ηνωμένο Βασίλειο εξέδωσε σχετική προειδοποίηση, μετά από καταγγελίες που έλαβε το Σαββατοκύριακο - Οδυνηρή πράξη για τα ζώα και ποινικό αδίκημα, αναφέρει η αστυνομία
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
«Θα κάνουμε ό,τι χρειάζεται»- Ζήτημα χρόνου τα ισραηλινά αντίποινα κατά του Ιράν

Διεθνή / «Θα κάνουμε ό,τι χρειάζεται»- Ζήτημα χρόνου τα ισραηλινά αντίποινα κατά του Ιράν

H Wall Street Journal σε δημοσίευμά της ανέφερε ότι Αμερικανοί και δυτικοί αξιωματούχοι αναμένουν ότι το Ισραήλ θα απαντήσει γρήγορα στην επίθεση του Ιράν, πιθανότατα ακόμη και σήμερα
NEWSROOM