Έξαλλος ο Ιμάμογλου όταν ρωτήθηκε για την ελληνική καταγωγή του

Έξαλλος ο Ιμάμογλου όταν ρωτήθηκε για την ελληνική καταγωγή του Facebook Twitter
10

Έξαλλος έγινε ο υποψήφιος δήμαρχος Κωνσταντινούπολης Εκρέμ Ιμάμογλου μετά από ερώτηση δημοσιογράφου στο CNN Turk γιατί δεν απαντά σε όσους τον αποκαλούν «Έλληνα» λόγω της ποντιακής καταγωγής του.


«Στην Ελλάδα το ψάξατε, το είδατε πουθενά; Δεν υπάρχει τέτοια είδηση. Μία τοπική, ευτελής ιστοσελίδα που δεν την ξέρουν καν το έγραψε ή κάποιοι άλλοι το τύπωσαν. Ψάξαμε και δεν βρήκαμε καν ποια είναι αυτή η ιστοσελίδα. Και όποιος το χρησιμοποιεί, είναι περιορισμένης νοημοσύνης, είναι άσχετος» είπε χαρακτηριστικά.

Πριν από λίγες ημέρες ο Εκρέμ Ιμάμογλου είχε δώσει σκληρή απάντηση στο δήμαρχο συνοικίας της Κωνσταντινούπολης, όταν τον είχε αποκαλέσει Έλληνα. Στον δημοσιογράφο του CNN Turk ο υποψήφιος δήμαρχος Κωνσταντινούπολης απέδωσε πολιτικά κίνητρα για την ερώτηση που του έγινε.

Ο Εκρέμ Ιμάμογλου απαντώντας για την ποντιακή του καταγωγή είπε ότι «από πού κρατάει το σόι μου είναι γνωστό. Εδώ είμαστε 8-9 γενιές. Αν απαντώ σε τέτοιες μικρότητες, θα γίνω σαν κι αυτούς».

 
Διεθνή
10

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

4 σχόλια
καποια χριστιανοφασιστικα site πο μιλανε οτι ο ρντογαν ποντιος ελληνας απο το ποταμι κλπ. Μα λογικο οτι ο Ερντογαν μπορει να το διαδιδει για τον αντιπαλο του για προφανη λογο και τσιμπησαν τα δικα μας site που μιλανε για τα 22.000.000 κρυπτοχριστιανους
Μπα-μπα... Είναι μικρότητα να πεις ότι ο Αρναούτογλου, ο Αρβανιτάκης, ο Αρβανιτίδης είναι αρβανίτικης καταγωγής; Είναι μικρότητας να πεις ο Δελαπόρτας κι ο Δελατόλας είναι βενετσιάνικης ή γενοβέζικης;Είναι μικρότητα να πεις ότι οι Πόντιοι είναι Έλληνες; Ρωμιοί; Είναι μικρότητα να πεις ότι στα χωριά του Πόντου μιλάνε ακόμα ποντιακά; Μιλάμε για τα εδάφη της Αυτοκρατορίας της Τραπεζούντας, των Μεγάλων Κομνηνών, που έπεσε μετά την Πόλη. Δεν τους σφάξαν όλους ούτε τους πέταξαν όλους στη θάλασσα οι ιδεολογικοί ιδρυτές του ναζισμού.
Δεν έχουμε καταλάβει ότι οι Νεότουρκοι και ο Κεμάλ ήταν οι εμπνευστές των εθνικών εκκαθαρίσεων του Χίτλερ.Ειδοποιός διαφορά ότι οι γείτονες παρέμειναν ατιμώρητοι.