Πετάνε μιλκσέικ στους ακροδεξιούς - Ο Νάιτζελ Φάρατζ μόλις δέχτηκε ένα κατάμουτρα

Πετάνε μιλκσέικ στους ακροδεξιούς - Ο Νάιτζελ Φάρατζ μόλις δέχτηκε ένα κατάμουτρα Facebook Twitter
1

Άγνωστος πέταξε μιλκσέικ στον ακροδεξιό Νάιτζελ Φάρατζ στο κέντρο του Νιούκαστλ του Ηνωμένου Βασιλείου ενώ ο πολιτικός πραγματοποιούσε επίσκεψη.

Οι άνδρες της ασφάλειας του Φάρατζ απομάκρυναν αμέσως από το σημείο τον άντρα που πέταξε το μιλκσέικ ενώ ο Φάρατζ έδειχνε φανερά εκνευρισμένος.

Ο ηγέτης του Κόμματος Brexit, το οποίο έχει σαφές προβάδισμα στις δημοσκοπήσεις, βρέθηκε στο Νιούκαστλ ενόψει των ευρωεκλογών και ενώ συνομιλούσε με πολίτες δέχθηκε το μιλκσέικ. Ο άντρας που το πέταξε φέρεται μάλιστα να συνέχισε το τρολάρισμα καθώς σε δηλώσεις που έκανε μετά είπε πως το ρόφημα είχε γεύση μπανάνα-καραμέλα.

To βίντεο που δείχνει πώς πέταξαν το μιλκσέικ στον Φάρατζ:

Όμως ούτε ο μιλκσέικ , αλλά ούτε και η επιλογή του πολιτικού ήταν τυχαία. Ο ακροδεξιός Tommy Robinson και ο υποψήφιος του UKIP Carl Benjamin έχουν επίσης δεχθεί επίθεση με μιλκσέικ τις τελευταίες μέρες. Στον Βenjamin μάλιστα έχουν πετάξει όχι ένα, αλλά τέσσερα μιλκσέικ. Η αστυνομία είναι ανήσυχη με τις επιθέσεις καθώς εκτιμάται πως μπορεί η ρίψη μιλκσέικ να γίνει τάση καθώς στα social media κάνουν λόγο για #milkshakechallenge.

Διεθνή
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Διεθνή / Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Την περασμένη εβδομάδα η Μέγκαν Μαρκλ έστειλε στους φίλους της τα πρώτα βάζα μαρμελάδας του νέου της brand «American Riviera Orchard» - Την Τετάρτη το παλάτι διαφήμισε την δική του μαρμελάδα φράουλα.
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ