Μεγάλη πυρκαγιά κοντά στο αεροδρόμιο Χίθροου του Λονδίνου

Μεγάλη πυρκαγιά κοντά στο αεροδρόμιο Χίθροου του Λονδίνου Facebook Twitter
Twitter/JonEdgar
0

Φωτιά έχει ξεσπάσει σε περιοχή κοντά στο αεροδρόμιο του Λονδίνου, Χίθροου.

Έξι πυροσβεστικά με 40 άνδρες έχουν σπεύσει στο Γουέστι Ντρέιτον, κοντά στο αεροδρόμιο Χίθροου στο σημείο της πυρκαγιάς που σύμφωνα με χρήστες στα social media  έχει ξεσπάσει σε αποθήκη.

Σύμφωνα με το πρακτορείο Sputnik, η επιχείρηση της Πυροσβεστικής εστιάζεται σε μια αποθήκη με κοντέινερ στην περιοχή του δυτικού Ντρέιτον.


Πυκνοί μαύροι καπνοί που έχουν καλύψει τον ουρανό είναι ορατοί από μεγάλη απόσταση ενώ σύμφωνα με μάρτυρες, ακούστηκαν και αρκετές εκρήξεις.

Οι καπνοί είναι τόσο πυκνοί που ήδη ανακοινώθηκε πως δεν αποκλείεται να υπάρξουν καθυστερήσεις σε δρομολόγια των τρένων που περνούν από την περιοχή.

Η Πυροσβεστική καλεί τους κατοίκους της περιοχής να κρατούν «παράθυρα και πόρτες κλειστά», ενώ οι γύρω δρόμοι, όπως και οι σιδηροδρομικές γραμμές της National Railways έχουν αποκλειστεί.

Με πληροφορίες από Express/Standard/Mirror

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γάζα: Νεογνό σώθηκε από τη μήτρα της νεκρής μητέρας του, μετά από ισραηλινή επιδρομή

Διεθνή / Γάζα: Νεογνό σώθηκε από τη μήτρα της νεκρής μητέρας του, μετά από ισραηλινή επιδρομή

Η νεαρή μητέρα υπέκυψε στα τραύματά της λίγο πριν γεννηθεί η κόρη της - «Ακόμα και αν αυτό το παιδί επιβιώσει, γεννήθηκε ορφανό», είπε ο γιατρός της πτέρυγας νεογνών
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Ο πρώην αρχηγός του Ουφίτσι ορκίζεται να σώσει τη Φλωρεντία εάν εκλεγεί δήμαρχος

Διεθνή / Φλωρεντία: Ο πρώην διευθυντής της γκαλερί Ουφίτσι ορκίζεται να διώξει τα μπέργκερ από τους δρόμους αν εκλεγεί δήμαρχος

Υποστηριζόμενος από το κόμμα της Μελόνι, ο Έικε Σμιντ λέει ότι η καταστολή του εγκλήματος και του υπερτουρισμού θα βοηθήσει στην αποκατάσταση της Φλωρεντίας
NEWSROOM
Με ποια κριτήρια θα ψηφίσουν οι Κύπριοι στις ευρωεκλογές;

LiFO politics / Με ποια κριτήρια θα ψηφίσουν οι Κύπριοι στις ευρωεκλογές;

Πενήντα χρόνια μετά την τουρκική εισβολή και είκοσι από την ένταξη στην Ε.Ε., σχεδόν μισό εκατομμύριο Κύπριοι θα ψηφίσουν για τις ευρωεκλογές. Ποια είναι τα σημαντικότερα προβλήματα που τους απασχολούν, εκτός από την τουρκική εισβολή και κατοχή; Και ποια είναι η εξέλιξη της πρωτοβουλίας αποστολής ανθρωπιστικής βοήθειας στη Γάζα; Η Βασιλική Σιούτη μιλά με τον δημοσιογράφο Κώστα Βενιζέλο από τη Λευκωσία.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ