Νέα δριμεία επίθεση του Ρόμπερτ Ντε Νίρο εναντίον του «ρατσιστή» Τραμπ

Νέα δριμεία επίθεση του Ρόμπερτ Ντε Νίρο εναντίον του «ρατσιστή» Τραμπ Facebook Twitter
2

Οξεία κριτική στην κυβέρνηση Τραμπ εξαπέλυσε χθες ο διάσημος ηθοποιός στη Νέα Υόρκη κατά την επίσημη έναρξη του φετινού Tribeca Film Festival, του οποίου υπήρξε ιδρυτής.

Παρουσιάζοντας την ταινία έναρξης του φεστιβάλ – το ντοκιμαντέρ "The Apollo" με θέμα την ιστορία του ομώνυμου θρυλικό συναυλιακού χώρου στο Χάρλεμ όπου έγιναν και τα εγκαίνια του φεστιβάλ φέτος – ο Ντε Νίρο τόνισε στην ομιλία του το γεγονός ότι η επιλογή του ιστορικού χώρου αποτελεί σύμβολο αντίθεσης σε ό,τι αντιπροσωπεύει το καθεστώς Τραμπ.

«Εδώ μπορείς να νιώσεις τον απόηχο της ιστορίας», είπε στο κοινό πριν την προβολή της ταινίας, «και την απόρριψη των ρατσιστικών αντιλήψεων που εκπροσωπεί η τρέχουσα διακυβέρνηση της χώρας από τον Τραμπ. Δεν είστε ευπρόσδεκτοι σ' αυτό το μέρος, σ' αυτή εδώ τη σκηνή».

Δεν ήταν βεβαίως η πρώτη και στοιχηματίζει κανείς ότι δε θα είναι και η τελευταία φορά που ο διάσημος ηθοποιός καταγγέλλει δημόσια και με έντονους χαρακτηρισμούς τον Πρόεδρο των ΗΠΑ, με πιο χαρακτηριστική περίπτωση το περσινό του ξέσπασμα στην τελετή απονομής των θεατρικών βραβείων Τόνι.

«Άντε γ***ήσου Τραμπ» είχε πει τότε επί σκηνής κατά την παρουσίαση ενός από τα βραβεία της τελετής, ενώ αργότερα αναφέρθηκε σ' αυτούς που επέλεξαν να συνδεθούν με τον νυν Πρόεδρο προσβλέποντας οφέλη: «Θα είναι μολυσμένοι για την υπόλοιπη ζωή τους – πάντα υπάρχει τίμημα όταν κάνεις συμφωνίες με τον διάβολο».

Διεθνή
2

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

2 σχόλια
Αντε παλι με τον ντενιρο . Boring.Και να πεις οτι εχει αναγκη τη δημοσιοτητα.Μεγαλος τεραστιος ηθοποιος.Αλλα προς τι οι ΤΡΑΜΠουκισμοι?Μοιραζει μπουνιες κ νταηλικια. Ασε μας Ντενιρο μας.