Οι New York Times μπέρδεψαν την Παναγία των Παρισίων με τον καθεδρικό ναό της Κολωνίας

Οι New York Times μπέρδεψαν την Παναγία των Παρισίων με τον καθεδρικό ναό της Κολωνίας Facebook Twitter
0

Οι New York Times μπέρδεψαν την Παναγία των Παρισίων με τον καθεδρικό ναό της Κολωνίας σε βίντεο για την καταστροφική πυρκαγιά.

Η αμερικανική εφημερίδα εξέπληξε τους χρήστες της στο Facebook όταν μπέρδεψε τον καθεδρικό ναό της Παναγίας των Παρισίων με εκείνον της Κολωνίας σε ένα ρεπορτάζ για την πυρκαγιά που ξέσπασε στη Νοτρ-Νταμ. Ορισμένοι από τους αναγνώστες της παρέμειναν σε σύγχυση.

Προκειμένου να καλύψει την πυρκαγιά που κατέστρεψε την Παναγία των Παρισίων, η εφημερίδα δημοσιοποίησε ένα ρεπορτάζ βίντεο. Ωστόσο, στη θέση του διάσημου ναού του Παρισιού, εμφανίστηκε μια φωτογραφία του καθεδρικού της Κολωνίας.


Το βίντεο, που μεταδόθηκε μέσω Facebook το βράδυ της Δευτέρας, αποσύρθηκε αργότερα από τη σύνταξη της εφημερίδας.

Ωστόσο ορισμένοι χρήστες της σελίδας επισήμαναν το μπέρδεμα. Ανάμεσά τους, ορισμένοι που αρκέστηκαν να υπενθυμίσουν ότι επρόκειτο για τον καθεδρικό της Κολωνίας, ενώ άλλοι αντέδρασαν με ειρωνεία στο λάθος: «Ο καθεδρικός μας είναι μια χαρά, ευχαριστούμε!».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Διεθνή / Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Στο βίντεο διάρκειας σχεδόν τριών λεπτών, ο Γκόλντμπεργκ-Πόλιν, ο οποίος φαίνεται να του λείπει το ένα χέρι, αυτοπαρουσιάζεται και ζητά από την ισραηλινή κυβέρνηση να τους επιστρέψει στο σπίτι
NEWSROOM