Παναγία των Παρισίων: Η βασίλισσα Ελισάβετ εκφράζει τη θλίψη της για την καταστροφή

Παναγία των Παρισίων: Η βασίλισσα Ελισάβετ εκφράζει τη θλίψη της για την καταστροφή Facebook Twitter
EPA
0

Με επιστολή της στον πρόεδρο της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν, η βασίλισσα Ελισάβετ εξέφρασε τη «βαθιά της λύπη» για την καταστροφική πυρκαγιά στον Καθεδρικό Ναό της Παναγίας των Παρισίων.

«Ο πρίγκιπας Φίλιππος και εγώ είμαστε βαθιά λυπημένοι από τις εικόνες της πυρκαγιάς που είδαμε, η οποία κατέστρεψε τον καθεδρικό Ναό της Παναγίας των Παρισίων», αναφέρει η βασίλισσα που είναι και αρχηγός της Εκκλησίας της Αγγλίας.

«Η σκέψη μας και η προσευχή μας ενώνεται με αυτή των πιστών του καθεδρικού ναού και όλης της Γαλλίας σε αυτή τη δύσκολη στιγμή».


«Εκφράζω επίσης τον ειλικρινή μου θαυμασμό στα μέλη των υπηρεσιών εκτάκτων καταστάσεων που έθεσαν σε κίνδυνο τη ζωή τους στην προσπάθειά τους να σώσουν αυτό το σπουδαίο εθνικό μνημείο», καταλήγει η 92χρονη μονάρχης στο μήνυμά της, που έδωσαν στη δημοσιότητα τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ.

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Διεθνή / Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Στο βίντεο διάρκειας σχεδόν τριών λεπτών, ο Γκόλντμπεργκ-Πόλιν, ο οποίος φαίνεται να του λείπει το ένα χέρι, αυτοπαρουσιάζεται και ζητά από την ισραηλινή κυβέρνηση να τους επιστρέψει στο σπίτι
NEWSROOM