Λογιστής ξόδεψε 196.000€ της εταιρείας σε ιερόδουλες και κοκαΐνη σε ένα Σαββατοκύριακο

Λογιστής ξόδεψε 196.000€ της εταιρείας σε ιερόδουλες και κοκαΐνη σε ένα Σαββατοκύριακο Facebook Twitter
6

Ο λογιστής μιας εταιρείας επισκευών στο Κεντ της Βρετανίας, έκλεψε από το ταμείο 300.000 ευρώ και, μέσα σε ένα Σαββατοκύριακο, ξόδεψε 196.000 ευρώ σε ιερόδουλες και κοκαΐνη.

O 38χρονος Ντάρεν Κάρβιλ, που εργαζόνταν για την εταιρεία επισκευών αυτοκινήτων "Mr. Clutch" παραδέχθηκε την υπεξαίρεση, υποστηρίζοντας πως λειτούργησε σπασμωδικά επειδή είχε δεχτεί bullying στον εργασιακό χώρο.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο που ανέλαβε την υπόθεσή του, ο πελάτης του άρχισε να αγοράζει κοκαΐνη και να παραγγέλνει συνοδούς πολυτελείας επειδή υπέφερε από χαμηλή αυτοπεποίθηση, ύστερα από χρόνια αδιάλειπτου bullying εντός και εκτός εργασιακού χώρου.

Δεν ήταν η πρώτη φορά

Ο ίδιος είπε στο δικαστήριο ότι έχει πλέον εθιστεί στη ζωή με συνοδούς πολυτελείας, τα λαμπερά πάρτι και τα ακριβά ναρκωτικά.

Συνολικά παραδέχτηκε την ενοχή του για 18 αδικήματα και αποκάλυψε πως ξεκίνησε να στέλνει παράνομες πληρωμές στον εαυτό του πριν το ακραίο Σαββατοκύριακο, μετά από περιστατικά bullying στο γραφείο.

Λογιστής ξόδεψε 196.000€ της εταιρείας σε ιερόδουλες και κοκαΐνη σε ένα Σαββατοκύριακο Facebook Twitter

Όταν ένιωσε πως πλέον είχε ξεπεράσει τα ασφαλή όρια και ήταν θέμα χρόνου να τον αντιληφθούν, έβγαλε 300.000 ευρώ από το ταμείο και επιχείρησε να «τα τελειώσει όλα με μία "έκρηξη"», όπως είπε χαρακτηριστικά.

«Ζούσε μια πολύ θλιβερή ζωή. Τον περισσότερο καιρό δεχόταν μπούλινγκ», είπε στην έδρα ο δικηγόρος του.

Απτό το bullying στα πριβέ πάρτι

Ο Κάρβιλ αναγνωρίζει πως οι ιδιοκτήτες της επιχείρησης - τους οποίους και ζημίωσε - του φέρονταν πάντα με τον καλύτερο τρόπο, αλλά ένας συνάδελφός του τον είχε γελοιοποιήσει, «σπρώχνοντάς τον» στην παράνομη δραστηριότητά του.

Σύμφωνα με πηγή που επικαλείται η Sun, ο Κάρβιλ ξόδεψε τεράστια ποσά στο πριβέ κλαμπ Platinum Lace. Σύμφωνα με την ίδια Ο Κάρβιλ εμφανίστηκε με τρεις συνοδούς πολυτελείας και η παρέα έπινε πανάκριβες σαμπάνιες κάνοντας αποκάλυπτα χρήση κοκαΐνης. «Μέχρι το τέλος της βραδιάς είχε εννιά ή δέκα ιερόδουλες γύρω του». 

Λογιστής ξόδεψε 196.000€ της εταιρείας σε ιερόδουλες και κοκαΐνη σε ένα Σαββατοκύριακο Facebook Twitter

Η ζωή του γινόταν όλο και πιο δυσάρεστη και χρησιμοποιούσε τις βραδινές του εξόδους ως «διαφυγή» από την καθημερινότητα, όπως υποστήριξε ο δικηγόρος του χωρίς να πείσει τους δικαστές, που καταδίκασαν τον Κάρβιλ σε ποινή φυλάκισης δυόμισι ετών.

Πώς το έκανε
Ο λογιστής μετέφερε χρήματα από αρκετά καταστήματα franchise, καλύπτοντάς τα ως δήθεν πληρωμές σε πραγματικούς προμηθευτές και συνεργάτες της εταιρείας. Ο Κάρβιλ είχε υπεξαιρέσει αρχικά 46.000 ευρώ αλλά επέστρεψε γρήγορα τα 42.200. 

Έως τον Οκτώβριο του 2017 όμως, είχε αφαιρέσει εκ νέου από τα ταμεία 70.000 ευρώ «διατηρώντας την ψευδαίσηθση πως θα τα επιστρέψει». Το περασμένο Αύγουστο, ο λογιστής που ήταν υπεύθυνος για το έλεγχο του εαυτού του, υπεξαίρεσε και το υπόλοιπο ποσό σε δόσεις και ξόδεψε μια περιουσία σε ένα Σαββατοκύριακο. 

Παρ' ολίγον λουκέτο

Οι πρακτικές του Κάρβιλ που είχε τα «κλειδιά» στα ταμεία της εταιρείας, παραλίγο να οδηγήσουν την επιχείρηση στη χρεοκοπία, με κάποιους από τους συναδέλφους του να αναγκάζονται να περιμένουν έως και πέντε μήνες για να πληρωθούν έναν μισθό, μετά την υπεξαίρεση «μαμούθ» που άδειασε τα ταμειακά διαθέσιμα.

Όπως χαρακτηριστικά είπε ένας από τους διευθυντές της εταιρείας, ο Άλφρεντ Αμπντουλά, μετά το σκάνδαλο ο ίδιος αναγκάστηκε να δανειστεί χρήματα από συγγενείς του και φίλους για να μην κλείσει την επιχείρηση.

Διεθνή
6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Να πείσει Ισραήλ και Ιράν πως έχουν «κερδίσει» αμφότεροι, επιδιώκει η διεθνής κοινότητα

Διεθνή / Ανάλυση Skynews: Πώς ΗΠΑ και σύμμαχοι φτιάχνουν κόκκινη γραμμή για να μην προκληθεί γενικευμένος πόλεμος Ισραήλ-Ιράν

Η επίθεση της Τεχεράνης με 350 πυραύλους και ρουκέτες σε ισραηλινό έδαφος σε απάντηση του βομβαρδισμού της ιρανικής πρεσβείας στη Δαμασκό - Οι προειδοποιήσεις και το παρασκήνιο
NEWSROOM
Η κληρονόμος Ίβι Γκετί κατέθεσε αίτηση διαζυγίου- Ο σύζυγός της την αμφισβητεί

Διεθνή / Η κληρονόμος Ίβι Γκετί κατέθεσε αίτηση διαζυγίου- Ο σύζυγός της την αμφισβητεί

Το αγαπημένο παιδί της μόδας, η Ίβι Γκετί παρευρέθηκε στο Met Gala το 2022 και το 2023, ενώ την ίδια ώρα είναι κεντρικό πρόσωπο στις εβδομάδες μόδας της Νέας Υόρκης, του Λονδίνου και του Παρισιού
NEWSROOM
Συνελήφθησαν δύο ύποπτοι για την επίθεση στον πιο έμπιστο συνεργάτη του Ναβάλνι

Διεθνή / Συνελήφθησαν δύο ύποπτοι για την επίθεση στον πιο έμπιστο συνεργάτη του Ναβάλνι

Ο Λεονίντ Βολκόφ οργάνωνε τις πολιτικές εκστρατείες του Αλεξέι Ναβάλνι, ζώντας αυτοεξόριστος στη Λιθουανία και πρόσφατα δέχτηκε επίθεση εκεί με σφυρί. Τώρα δύο ύποπτοι συνελήφθησαν στην Πολωνία
NEWSROOM
Η διάδοχος του θρόνου της Ολλανδίας, πριγκίπισσα Αμαλία, «κρυβόταν» για ένα χρόνο στην Ισπανία

Διεθνή / Η διάδοχος του θρόνου της Ολλανδίας, πριγκίπισσα Αμαλία, «κρυβόταν» για ένα χρόνο στην Ισπανία

Την αποκάλυψη έκανε ο βασιλιάς Βίλεμ Αλεξάντερ κατά την διάρκεια ομιλίας του σε δείπνο προς τιμήν του βασιλικού ζεύγους της Ισπανίας - Η πριγκίπισσα Αμαλία δεχόταν απειλές από τον χώρο του οργανωμένου εγκλήματος
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Γαλλία: Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 49 ετών «ο άνθρωπος με τα τρία πρόσωπα»

Διεθνή / Γαλλία: Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 49 ετών «ο άνθρωπος με τα τρία πρόσωπα»

Το 2018 ο 49χρονος Ζερόμ Αμόν, έγινε ο πρώτος άνθρωπος στον κόσμο που έχει υποβληθεί σε δύο μεταμοσχεύσεις στο πρόσωπο - Η τραγική ιστορία της ζωής του ανθρώπου, που το όνειρό του ήταν να μπορεί να δουλέψει
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ

σχόλια

6 σχόλια