Δραπέτης των φυλακών Τρικάλων ο νεκρός ληστής στα Τίρανα

Δραπέτης των φυλακών Τρικάλων ο νεκρός ληστής στα Τίρανα Facebook Twitter
0

Eπικίνδυνος κακοποιός με βαρύ ποινικό μητρώο, που είχε δραπετεύσει από τις φυλακές Τρικάλων το 2013, ήταν ο ληστής που έπεσε νεκρός στην αιματηρή ληστεία του αεροδρομίου των Τιράνων την Τρίτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για τον Αντμίρ Μουρατάι ο οποίος είχε δραπετεύσει μαζί με άλλους 10 επικίνδυνους Αλβανούς κακοποιούς από τις φυλακές Τρικάλων το 2013.

Οι Αρχές τότε είχαν καταφέρει σε επιχείρηση που είχαν πραγματοποιήσει να συλλάβουν τρεις από τους δραπέτες.

Νωρίτερα την Τρίτη, Αλβανοί αστυνομικοί σκότωσαν έναν από τους πολλούς ενόπλους που εισέβαλαν στο αεροδρόμιο των Τιράνων και άρπαξαν μεγάλο χρηματικό ποσό από ένα αεροσκάφος.

Οι ένοπλοι μασκοφόροι ληστές μπήκαν στο αεροδρόμιο από μια είσοδο που χρησιμοποιείται από την πυροσβεστική υπηρεσία, έκλεψαν τα χρήματα και προσπάθησαν να διαφύγουν. Ακολούθησε καταδίωξη από την αστυνομία, με ανταλλαγή πυρών, με αποτέλεσμα ένας από τους δράστες να σκοτωθεί.

Το αεροπλάνο επρόκειτο να αναχωρήσει με προορισμό τη Βιέννη.

«Οι δράστες αντάλλαξαν πυρά με αστυνομικούς κατά τη διάρκεια καταδίωξης σε έναν δευτερεύοντα δρόμο και ένας από αυτούς έχασε τη ζωή του» ανέφερε η αστυνομία στην ανακοίνωσή της.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, ο άνδρας αυτός βρέθηκε να έχει πάνω του ένα όπλο, μια χειροβομβίδα και γεμιστήρες με σφαίρες.

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ