Επτά δασκάλες στο ίδιο σχολείο είναι ταυτόχρονα έγκυες και αναμένεται να γεννήσουν όλες περίπου το ίδιο διάστημα, μόνο που τα μωρά θα είναι οκτώ καθώς η μία κυοφορεί δίδυμα. 

 

Οι γυναίκες, που εργάζονται σε δημοτικό σχολείο του Κάνσας, λένε πως σε καμία περίπτωση δεν είχαν σχεδιάσει κάτι τέτοιο, ειδικά το να γεννήσουν η μία μετά την άλλη καθώς οι διαδοχικοί τοκετοί προβλέπεται πως θα έχουν μεταξύ τους απόσταση λίγων εβδομάδων. 

 

Η διευθύντρια του σχολείου, που ήδη έχει φροντίσει για την αντικατάσταση της καθεμιάς όταν φύγουν με άδεια μητρότητας, αστειεύτηκε πως το μόνο που λείπει τώρα είναι «ένας χορηγός με πάνες». 

 

Τις ταυτόχρονες εγκυμοσύνες ανακοίνωσε το σχολείο μέσω Facebook. «Είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι που θα υποδεχθούμε αυτά τα οκτώ μικρά τιγράκια στην οικογένειά μας. (Ναι, μετρήσαμε σωστά.)», έγραψε το σχολείο, εξηγώντας πως η μια μέλλουσα μητέρα περιμένει δίδυμα. 

 

Με τόσες γυναίκες έγκυες στο ίδιο σχολείο, λογικό είναι να κυκλοφόρησαν και διάφορα αστεία, όπως «μην πίνετε το νερό». 

 

 

Το αξιοσημείωτο είναι πως η είδηση δεν συνιστά μεγάλη πρωτοτυπία, καθώς πριν λίγες ημέρες αίσθηση προκάλεσαν οι ταυτόχρονες εγκυμοσύνες από εννιά νοσοκόμες του μαιευτικού τμήματος ενός νοσοκομείου στο Μέιν, που επίσης αναμένεται να γεννήσουν την ίδια περίπου περίοδο.

 

 

 

Στις σχεδόν απίστευτες συμπτώσεις, έρχεται όμως να προστεθεί και τρίτη παρόμοια περίπτωση, καθώς ταυτόχρονα έγκυες είναι και οι σύζυγοι επτά πυροσβεστών μιας πυροσβεστικής μονάδας στη Νότια Καρολίνα.