Σάλος στη Βρετανία για άνδρα που έτρωγε ωμή γουρουνοκεφαλή έξω από φεστιβάλ vegan

Σάλος στη Βρετανία για άνδρα που έτρωγε ωμή γουρουνοκεφαλή έξω από φεστιβάλ vegan Facebook Twitter
4

Έντονες αντιδράσεις προκάλεσε η κίνηση ενός άνδρα στη Βρετανία, ο οποίος θέλησε να διαμαρτυρηθεί έξω από ένα φεστιβάλ vegan στο Μπράιτον. Ο άνδρας ξεκίνησε να τρώει μία ωμή γουρουνοκεφαλη, προκαλώντας αντιπαράθεση με τους vegan.  

Ξαφνικά περικυκλώθηκε από ανθρώπους που κρατούσαν πανό με το vegan σύνθημα «Το κρέας είναι δολοφονία» και τον αποδοκίμασαν. 

O άνδρας είναι ένας YouTuber με περίπου 65.000 subscribers στο κανάλι του. Είπε στο Sky News πως θεωρεί «απάνθρωπο» το κίνημα των vegan. «To κάναμε, συνολικά ήμασταν 8 άτομα, επειδή το να είσαι vegan είναι υποσιτισμός. Όταν τρέφεσαι μόνο από φυτά δεν λαμβάνεις πάνω από 15 θρεπτικά συστατικά, μερικοί από εμάς είμαστε πρώην vegan που αρρώστησαν».  

Πάντως, αρκετοί από τους περαστικούς, οι οποίοι τρώνε κρέας, είπαν πως «ένιωσαν άρρωστοι βλέποντας το πρόσωπο των ζώων που τρώνε».

Ο υπεύθυνος του φεστιβάλ είπε πως ήταν μια σχεδιασμένη διαμαρτυρία και πως περίμενε περίπου 30 άτομα. «Τελικά ήρθαν τρεις, το θέαμα ήταν λυπηρό, θύμισε συγκέντρωση του Νάιτζελ Φάρατζ. Ήθελαν να απογοητεύσουν τα παιδιά και το κοινό. Η αστυνομία ήρθε τους προειδοποίησε και τους απομάκρυνε». 

Η κίνηση του YouTuber έρχεται μετά από αρκετά χάπενινγκ διαμαρτυρίας από τους vegan στα εστιατόρια του Μπράιτον. 

Αρκετοί σχολίασαν στα social media πως ακόμα και να μην είναι κανείς vegan η ενέργεια του YouTuber είχε το αντίστροφο αποτέλεσμα από αυτό που επιδίωκε καθώς πολλοί πολίτες που τρώνε κρέας «συνειδητοποίησαν πως αυτό που βάζουν στο πιάτο τους προέρχεται από ένα ζώο με πρόσωπο»

Διεθνή
4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Διεθνή / Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Στο βίντεο διάρκειας σχεδόν τριών λεπτών, ο Γκόλντμπεργκ-Πόλιν, ο οποίος φαίνεται να του λείπει το ένα χέρι, αυτοπαρουσιάζεται και ζητά από την ισραηλινή κυβέρνηση να τους επιστρέψει στο σπίτι
NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
Αρκετοί σχολίασαν στα social media πως ακόμα και να μην είναι κανείς vegan η ενέργεια του YouTuber είχε το αντίστροφο αποτέλεσμα από αυτό που επιδίωκε καθώς πολλοί πολίτες που τρώνε κρέας «συνειδητοποίησαν πως αυτό που βάζουν στο πιάτο τους προέρχεται από ένα ζώο με πρόσωπο» Τί σόι συνειδητοποίηση είναι αυτή;;;; Το έχουν χάσει τελείως ή μου φαίνεται;;;;
Πραγματικά αυτό είναι και το πιο ανησυχητικό. Ας ενημερωθεί ο καθένας πρώτα τι είναι αυτό που τρώει και μετά ας πάρει αποφάσεις lifestyle. Τρώω μελιτζάνα και ξέρω πως είναι από φυτο. Τρώω πατάτα και ξέρω πως βγαίνει από την γη. Τρώω κρέας και ξέρω πως είναι από ολόκληρη αγελάδα. Τρώω καλαμαράκια και ξέρω πως είναι ολόκληρο στη θάλασσα. Έλεος δηλαδη
Υποσιτισμός ή όχι (πράγμα αναληθές), είναι του καθένα η υπόθεση τι θα τρώει και ούτε αυτός ο και καλά επαναστάτης και "ανθρωπιστής" θα μου πει εμένα τι θα τρώω, ούτε ένας βίγκαν θα μου πει τι θα τρώω.Αλλά σοβαρά τώρα; Απάνθρωπος ο βιγκανισμός (οι διατροφή και όχι οι τοξικοί υποστηρικτές του); Από πότε; Μάλλον το αντίστροφο είναι.