Ραδιενεργά στοιχεία στο σώμα του μοντέλου που έκανε αποκαλύψεις για τα πάρτι «μπούνγκα μπούνγκα»

Ραδιενεργά στοιχεία στο σώμα του μοντέλου που έκανε αποκαλύψεις για τα πάρτι «μπούνγκα μπούνγκα» Facebook Twitter
3

Σε θρίλερ εξελίσσεται τελικά ο θάνατος της Ιμάν Φαντίλ καθώς σήμερα έγινε γνωστό πως στον οργανισμό της βρέθηκαν ραδιενεργά στοιχεία σε αφύσικα μεγάλη ποσότητα.

Οι εισαγγελείς του Μιλάνου ανέκριναν σήμερα τον επικεφαλής της κλινικής στο Μιλάνο, όπου το μοντέλο νοσηλεύτηκε και ενώ η ίδια είχε καταγγείλει ότι είχε δηλητηριαστεί.


Η Ιμάν Φαντίλ επρόκειτο να καταθέσει ξανά για την πολύκροτη υπόθεση με τα οργιώδη πάρτι «μπούνγκα μπούνγκα» που οργάνωνε ο πρώην πρωθυπουργός Σίλβιο Μπερλουσκόνι.

Η Ιμάν Φαντίλ πέθανε σε ηλικία 33 ετών την 1η Μαρτίου, έναν μήνα αφού εισήχθη σε νοσοκομείο στο Μιλάνο με σφοδρούς πόνους στο στομάχι. Η ίδια είχε καταγγείλει σε φίλους και τον δικηγόρο της ότι την είχαν δηλητηριάσει.

Ραδιενεργά στοιχεία στο σώμα του μοντέλου που έκανε αποκαλύψεις για τα πάρτι «μπούνγκα μπούνγκα» Facebook Twitter

Η έρευνα ξεκίνησε λίγο μετά το θάνατό της και τα πρώτα στοιχεία έρχονται να περιπλέξουν την υπόθεση. Οι δοκιμές και οι εξετάσεις που έγιναν από τους ιατροδικαστές επιβεβαίωσαν την παρουσία ραδιενεργών στοιχείων στο σώμα της.

Ο εισαγγελέας του Μιλάνου δήλωσε σε συνέντευξη τύπου ότι οι δοκιμές σε βιολογικά υγρά έδειξαν πάνω από τα κανονικά επίπεδα σε αντιμόνιο και κάδμιο και πως περίμεναν οριστικά αποτελέσματα αυτοψίας. Ο εισαγγελέας δήλωσε μάλιστα ότι οι δοκιμές έδειξαν ότι το επίπεδο καδμίου στο σώμα της ήταν επτά φορές υψηλότερο από το κανονικό.

Το κάδμιο είναι επικίνδυνο στοιχείο στην κατηγορία των βαρέων μετάλλων που χρησιμοποιείται σε ημιαγωγούς, μπαταρίες και πυρηνικούς αντιδραστήρες.

Η κατάποση ακόμη και μικρών ποσοτήτων μπορεί να προκαλέσει εμετό, διάρροια, πόνο στις αρθρώσεις και ανεπάρκεια οργάνων.

Υπάρχουν επίσης ενδείξεις και υποψίες ότι το μοντέλο μπορεί επίσης να έχει εκτεθεί σε ραδιενεργές ουσίες. Οι ερευνητές ζήτησαν από μια εξειδικευμένη μονάδα να μελετήσει αυτό το ενδεχόμενο.

Η Φαντίλ είχε καταθέσει κατά του Μπερλουσκόνι το 2011, όταν ο πρωθυπουργός είχε κατηγορηθεί για σεξ με μία ανήλικη σε ένα από τα πάρτι «μπούγκα μπούγκα». Η Φαντίλ συμμετείχε τακτικά στα πάρτι αυτά και είχε κάνει σειρά αποκαλύψεων ενώ λέγεται πως όλα όσα γνώριζε τα είχε καταγράψει σε ένα βιβλίο το είχε ολοκληρωθεί και σύντομα θα εκδίδονταν.

Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι μετά την είδηση του θανάτου της, δήλωσε πως δεν την γνώριζε καν την Ιμάν Φαντίλ.

«Είναι πάντα δυσάρεστο να πεθαίνει ένας νέος άνθρωπος. Δεν γνώρισα ποτέ αυτό το άτομο, δεν μίλησα ποτέ μαζί της. Αυτά που διάβασα από τις καταθέσεις της, με έκαναν να πιστεύω πως όλα ήταν σκηνοθετημένα».

Διεθνή
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η αυτοβιογραφία του πάπα Φραγκίσκου: Πειρασμοί, ιστορικά γεγονότα, τα ομόφυλα ζευγάρια και ο Ντιέγκο Μαραντόνα

Διεθνή / Η αυτοβιογραφία του πάπα Φραγκίσκου: Πειρασμοί, ιστορικά γεγονότα, τα ομόφυλα ζευγάρια και ο Ντιέγκο Μαραντόνα

Ο Πάπας Φραγκίσκος αποκαλύπτει αν θα παραιτηθεί λόγω των προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει- Τα ομόφυλα ζευγάρια, οι φτωχοί και ο κομμουνισμός
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ

σχόλια

2 σχόλια
Φαντάζομαι ότι ο Μπερλουσκόνι δεν είχε τίποτα να κάνει με αυτό. Άλλωστε είχε αθωωθεί για τα όργια με τις ανήλικες διότι που να το ήξερε ο κακομοίρης ότι ήταν ανήλικες; Η δικαιοσύνη άλλωστε είναι ίδια για όλους. Δεν κάνει διακρίσεις όπως φαίνεται.
Συμφωνώ. Επίσης, η νεκρή είναι γυναίκα, είναι μοντέλο, συμμετείχε σε πάρτυ οργίων: ε εντάξει, δεν άξιζε και πολύ η ζωή της. Να ήτανε άντρας ή έστω μία σεμνή κοπέλα, τότε να ασχολούμασταν.