Ερντογάν για Νέα Ζηλανδία: «Ως μουσουλμάνοι δεν θα γονατίσουμε ποτέ»

Ερντογάν για Νέα Ζηλανδία: «Ως μουσουλμάνοι δεν θα γονατίσουμε ποτέ» Facebook Twitter
EPA
3

«Ως μουσουλμάνοι δεν θα γονατίσουμε ποτέ και δεν θα πέσουμε ποτέ στο επίπεδο αυτών των δειλών», είπε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, κατά διάρκεια προεκλογικής εκστρατείας στο Γκαζιαντέπ.

Ο Τούρκος πρόεδρος μιλώντας στον απόηχο των επιθέσεων στη Νέα Ζηλανδία που στοίχισαν τη ζωή σε 49 ανθρώπους, συνέχισε λέγοντας πως «ο δολοφόνος εξέδωσε μια ανακοίνωση με την οποία στοχοποιεί τη χώρα, το έθνος, εμένα προσωπικά και όλους του μουσουλμάνους». 

Όπως είπε,  η Τουρκία θα συνεχίσει να τηρεί την ίδια στάση, χωρίς καμία διάκριση, όταν πεθαίνουν αθώοι.

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, που συχνά επικρίνει την ισλαμοφοβία, απηύθυνε πρόσκληση στη Δύση να αναλάβει δράση προκειμένου να αποτραπούν παρόμοιες επιθέσεις.

«Εάν δεν ληφθούν τα σωστά μέτρα, θα ακολουθήσουν ειδήσεις για άλλες τέτοιες καταστροφές» τόνισε.


«Απευθύνω κάλεσμα στον κόσμο, και ιδιαιτέρως στη Δύση, να πάρει γρήγορα μέτρα» είπε χαρακτηριστικά.

Διεθνή
3

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γάζα: Νεογνό σώθηκε από τη μήτρα της νεκρής μητέρας του, μετά από ισραηλινή επιδρομή

Διεθνή / Γάζα: Νεογνό σώθηκε από τη μήτρα της νεκρής μητέρας του, μετά από ισραηλινή επιδρομή

Η νεαρή μητέρα υπέκυψε στα τραύματά της λίγο πριν γεννηθεί η κόρη της - «Ακόμα και αν αυτό το παιδί επιβιώσει, γεννήθηκε ορφανό», είπε ο γιατρός της πτέρυγας νεογνών
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ

σχόλια

3 σχόλια
Πόσο γελοίος να προσπαθεί να λαϊκίσει πάνω σε ένα τραγικό γεγονός. Μιλάει εκείνος για ανάληψη δράσης από τη Δύση για να αποτραπούν εγκλήματα κατά ισλαμιστών αλλά πριν λίγο καιρό απειλούσε την Ευρώπη πως θα αφήσει να περάσουν εντός της ακραίοι ισλαμιστές τρομοκράτες οι οποίοι ως γνωστόν μισούν και σκοτώνουν αλλόθρησκους. Δε φαίνεται να ενοχλείται όταν ακραίοι ισλαμιστές σκοτώνουν χριστιανούς ή άλλους, παρά μόνο όταν τα θύματα είναι ισλαμιστές.