Ο σκύλος που παράτησαν στον δρόμο πριν τα Χριστούγεννα βρήκε νέο σπίτι

Ο σκύλος που παράτησαν στον δρόμο πριν τα Χριστούγεννα βρήκε νέο σπίτι Facebook Twitter
0

Το βίντεο από κάμερα ασφαλείας με την σπαρακτική στιγμή που ένας άντρας εγκατέλειψε τον σκύλο του στην άκρη του δρόμου λίγο πριν τα Χριστούγεννα είχε γίνει τότε viral, προκαλώντας οργή. Και τώρα ο Snoop βρήκε καινούργιο σπίτι και ζει πλέον ευτυχισμένος.

Το βίντεο, που είχε τραβηχτεί περίπου στις 5 τα ξημερώματα, έδειχνε ένα αυτοκίνητο να σταματά στην άκρη ενός δρόμου της πόλης Στόουκ ον Τρεντ, στη Βρετανία. Από το όχημα κατέβαινε ένας άντρας, ο οδηγός, που στο ένα χέρι κρατούσε από το λουρί τον σκύλο και στο άλλο ένα κρεβατάκι. Αφού διέσχισε τον δρόμο, πέταξε το κρεβατάκι κοντά στο πεζοδρόμιο, έλυσε τον σκύλο από το λουρί, επιστρέφοντας στο αυτοκίνητο. Ο σκύλος τον ακολουθούσε, κάνοντας απεγνωσμένες προσπάθειες να μπει ξανά στο όχημα αλλά ο άντρας απλώς έφυγε, με το ζώο να τρέχει απελπισμένο πίσω του.

 

Τρεις μήνες μετά και παρόλο που ο άντρας δεν έχει εντοπιστεί ακόμη, η φιλοζωική οργάνωση RSPCA που περιμάζεψε τον σκύλο, κατάφερε αν του βρει νέο ιδιοκτήτη. 

Ο Σνουπ, όπως τον βάφτισαν από τον ράπερ Snoop Dogg, υιοθετήθηκε από τον Λόρενς Σκουάιρ, που ζει στο Χερφορντσάιρ. «Είναι φανταστικός σκύλος και προσαρμόστηκε αμέσως. Μόλις μπήκε στο σπίτι για πρώτη φορά, πήδηξε στον καναπέ και ήταν σαν αποφάσισε πως αυτός θα είναι ο χώρος του. Λατρεύει να ξαπλώνει ανάσκελα και αν ανάβω φωτιά πηγαίνει πάντα και κουλουριάζεται μπροστά της. Του αρέσει πολύ η ζέστη και όταν καταφέρνει να μπει στην κρεβατοκάμαρα, θα τον βρεις πάντα κάτω από το πάπλωμα με το κρεβάτι στα μαξιλάρια», λέει ο ίδιος. 

Ο σκύλος που παράτησαν στον δρόμο πριν τα Χριστούγεννα βρήκε νέο σπίτι Facebook Twitter
Ο σκύλος που παράτησαν στον δρόμο πριν τα Χριστούγεννα βρήκε νέο σπίτι Facebook Twitter
Ο σκύλος που παράτησαν στον δρόμο πριν τα Χριστούγεννα βρήκε νέο σπίτι Facebook Twitter
Ο σκύλος που παράτησαν στον δρόμο πριν τα Χριστούγεννα βρήκε νέο σπίτι Facebook Twitter

Ο Λόρενς εργάζεται από το σπίτι και περνάει πολλές ώρες με τον Σνουπ, που λατρεύει επίσης να περνάει χρόνο στον μεγάλο κήπο, ενώ συνοδεύει τον ιδιοκτήτη του και στην τοπική παμπ. 

«Όταν επισκέφτηκα τον Σνουπ στο νέο σπίτι του, αμέσως κατάλαβα πως ήταν στο σωστό μέρος. Με τον Λόρενς έχουν ήδη έναν ισχυρό δεσμό και ο Σνουπ τού είναι απολύτως αφοσιωμένος. Μετά την εγκατάλειψή του ήταν απίστευτα νευρικός και αγχωμένος, κάτι καθόλου αναπάντεχο αν σκεφτείς τι πέρασε. Αλλά η αγάπη και η προσοχή που παίρνει τώρα τον έκανε να ξεπεράσει το άγχος αποχωρισμού. Ο Σνου ζει πια σαν βασιλιάς», σχολίασε εκπρόσωπος της RSPCA. 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Να πείσει Ισραήλ και Ιράν πως έχουν «κερδίσει» αμφότεροι, επιδιώκει η διεθνής κοινότητα

Διεθνή / Ανάλυση Skynews: Πώς ΗΠΑ και σύμμαχοι φτιάχνουν κόκκινη γραμμή για να μην προκληθεί γενικευμένος πόλεμος Ισραήλ-Ιράν

Η επίθεση της Τεχεράνης με 350 πυραύλους και ρουκέτες σε ισραηλινό έδαφος σε απάντηση του βομβαρδισμού της ιρανικής πρεσβείας στη Δαμασκό - Οι προειδοποιήσεις και το παρασκήνιο
NEWSROOM
Η κληρονόμος Ίβι Γκετί κατέθεσε αίτηση διαζυγίου- Ο σύζυγός της την αμφισβητεί

Διεθνή / Η κληρονόμος Ίβι Γκετί κατέθεσε αίτηση διαζυγίου- Ο σύζυγός της την αμφισβητεί

Το αγαπημένο παιδί της μόδας, η Ίβι Γκετί παρευρέθηκε στο Met Gala το 2022 και το 2023, ενώ την ίδια ώρα είναι κεντρικό πρόσωπο στις εβδομάδες μόδας της Νέας Υόρκης, του Λονδίνου και του Παρισιού
NEWSROOM
Συνελήφθησαν δύο ύποπτοι για την επίθεση στον πιο έμπιστο συνεργάτη του Ναβάλνι

Διεθνή / Συνελήφθησαν δύο ύποπτοι για την επίθεση στον πιο έμπιστο συνεργάτη του Ναβάλνι

Ο Λεονίντ Βολκόφ οργάνωνε τις πολιτικές εκστρατείες του Αλεξέι Ναβάλνι, ζώντας αυτοεξόριστος στη Λιθουανία και πρόσφατα δέχτηκε επίθεση εκεί με σφυρί. Τώρα δύο ύποπτοι συνελήφθησαν στην Πολωνία
NEWSROOM