Η Goldman Sachs λέει στους υπαλλήλους της να ντυθούν πιο χαλαρά

Η Goldman Sachs λέει στους υπαλλήλους της να ντυθούν πιο χαλαρά Facebook Twitter
0

Η Goldman Sachs χαλαρώνει τους ενδυματολογικούς της κανόνες, καθώς ο γίγαντας της Γουόλ Στρι κινείται προς έναν πιο απλό χώρο εργασίας.

Η επενδυτική τράπεζα ανακοίνωσε τον «διευρυμένο, εύκαμπτο κώδικα ενδυμασίας» σε ένα εσωτερικό σημείωμα, προτρέποντας τους υπαλλήλους να χρησιμοποιούν «καλή κρίση» στις επιλογές τους.

Η Goldman Sachs χαλάρωσε τον κώδικα ενδυμασίας για το τμήμα τεχνολογίας της το 2017, σε μια προσπάθεια να προσελκύσει τα κορυφαία ταλέντα.

Άλλες τράπεζες όπως η JP Morgan έχουν κάνει παρόμοια βήματα.

Στο memo, η αμερικανική τράπεζα δήλωσε ότι οι νέοι χώροι εργασίας σε ένα πιο απλό περιβάλλον είχαν προκαλέσει τη μετάβαση σε έναν πιο ευέλικτο κώδικα ενδυμασίας.

«Το κάζουαλ ντύσιμο δεν είναι κατάλληλο κάθε μέρα και για κάθε περίπτωση και ελπίζουμε ότι θα δείξετε καλή κρίση σε αυτό το θέμα», ανέφερε ωστόσο το υπόμνημα το οποίο δεν ξεκαθαρίζει τι θεωρείται κατάλληλο και τι όχι.

Το σημείωμα υπογράφηκε από τα κορυφαία στελέχη της επενδυτικής τράπεζας, συμπεριλαμβανομένου του διευθυντή David Solomon.

Ο Solomon, ο οποίος είναι επίσης διάσημος DJ, σηματοδοτεί μια νέα εποχή ηγεσίας για την Goldman Sachs μετά από 12 χρόνια υπό την ηγεσία του Lloyd Blankfein.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ