«Είχα αρχίσει να λέω την προσευχή μου»: επιβάτης τρελής πτήσης μιλά για την τρομακτική εμπειρία του

0

Ο Eli Hasset ήταν επιβάτης στην τρελή πτήση αεροσκάφους της British Airways που πριν από λίγες ημέρες και εν μέσω θυελλωδών ανέμων, επιχειρούσε να προσγειωθεί στο Γιβραλτάρ.

Το αεροπλάνο άρχισε να στροβιλίζεται ξέφρενα για αρκετά λεπτά. Λίγη ώρα πριν η πιλότος είχε ενημερώσει τους επιβάτες ότι θα υπάρξουν «κάποιοι κραδασμοί και αναταράξεις», παρακαλώντας τους να μείνουν ψύχραιμοι. 

Σε ερασιτεχνικό βίντεο το αεροπλάνο -και από μακριά- φαίνεται σαν παιχνίδι στο έλεος των ανέμων.

«Είχα αρχίσει να λέω τις τελευταίες προσευχές μου. Σκεφτόμουν τα παιδιά και τη γυναίκα μου. Πίστευα ότι θα έβρισκαν τα κομμάτια μου στα στενά του Γιβραλτάρ. Το αεροπλάνο αναποδογύρισε αρκετές φορές, πάνω κάτω, και ξανά πάλι και μετά άρχισε να πέφτει, χάνοντας ύψος πολύ γρήγορα.

»Οι μάσκες οξυγόνου δεν έπεσαν ποτέ, γιατί το αεροπλάνο δεν έτρεμε. Απλώς έπεφτε και αναποδογύριζε. Ήταν μια απαίσια εμπειρία», εξηγεί ο επιβάτης. Τελικά, το αεροσκάφος κατάφερε να προσγειωθεί με ασφάλεια στο πλησιέστερο αεροδρόμιο της Μάλαγα. 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Διεθνή / Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Στο βίντεο διάρκειας σχεδόν τριών λεπτών, ο Γκόλντμπεργκ-Πόλιν, ο οποίος φαίνεται να του λείπει το ένα χέρι, αυτοπαρουσιάζεται και ζητά από την ισραηλινή κυβέρνηση να τους επιστρέψει στο σπίτι
NEWSROOM