Εξαφανίστηκε το 2000 - Σήμερα βρήκαν το πτώμα της σε καταψύκτη της αδελφής της

Εξαφανίστηκε το 2000 - Σήμερα βρήκαν το πτώμα της σε καταψύκτη της αδελφής της Facebook Twitter
1

Η Γιασμίνα Ντόμινιτς ήταν μια φοιτήτρια 23 ετών  όταν εξαφανίστηκε μυστηριωδώς πριν από 18 χρόνια και σήμερα ένα πτώμα που βρέθηκε σε καταψύκτη φαίνεται πως δίνει τέλος στο θρίλερ που επί σειρά ετών παρέμενε ένα άλυτο μυστήριο στην Κροατία.

Ακόμη πιο σοκαριστικό από το φινάλε το μυστηρίου, είναι το γεγονός πως το πτώμα της βρέθηκε στο σπίτι της αδελφής της.

Η κοινή γνώμη της Κροατίας «πάγωσε» καθώς η αστυνομία ανακοίνωσε σήμερα ότι ανακάλυψε ένα πτώμα μέσα σε έναν καταψύκτη, στο σπίτι ιδιοκτησίας της αδελφής της Γιασμίνας.

Η Γιασμίνα εξαφανίστηκε το 2000. Με καταγωγή από τη Μάλα Σουμπότιτσα, μια περιοχή στη βόρεια Κροατία, φοιτούσε εκείνη την εποχή σε πανεπιστήμιο στο Ζάγκρεμπ.

Εξαφανίστηκε το 2000 - Σήμερα βρήκαν το πτώμα της σε καταψύκτη της αδελφής της Facebook Twitter
Το σπίτι με το μακάβριο εύρημα

Η οικογένειά της ειδοποίησε τις αρχές για την εξαφάνισή της 5 χρόνια αργότερα, σύμφωνα με την αστυνομία.

O πατέρας της Γιασμίνα ο οποίος πέθανε πριν από τρία χρόνια είχε πει το 2011 ότι η κόρη του τους είχε ανακοινώσει πως σκόπευε να εργαστεί σε ένα κρουαζιερόπλοιο και μετά θα μετακόμιζε για να ζήσει στο Παρίσι. Η μητέρα ζει ακόμη, αλλά είναι στη Γερμανία.

«Υποθέτουμε ότι το πτώμα που βρέθηκε μέσα στον καταψύκτη είναι εκείνο μιας γυναίκας που γεννήθηκε το 1977 και η εξαφάνισή της είχε δηλωθεί στις 16 Αυγούστου του 2005», δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ένας εκπρόσωπος τύπου της τοπικής αστυνομίας.

Το πτώμα εντοπίστηκε στο σπίτι, όπου διαμένει η αδελφή του θύματος, με τον σύζυγό της και τα τρία παιδιά τους, έγραψε ο ενημερωτικός ιστότοπος "eMedjimurje".

Εξαφανίστηκε το 2000 - Σήμερα βρήκαν το πτώμα της σε καταψύκτη της αδελφής της Facebook Twitter

Ο εκπρόσωπος τύπου της αστυνομίας δεν θέλησε να διευκρινίσει τον τρόπο που βρέθηκε η σορός, επισημαίνοντας ότι «πρόκειται για στοιχεία σημαντικά για την εξέλιξη της έρευνας».

Εντούτοις, η αστυνομία συνέλαβε στη Μάλα Σουμπότιτσα μια γυναίκα ηλικίας 45 ετών, συμπλήρωσε ο αξιωματικός.

Σύμφωνα με την εισαγγελία, είναι η αδελφή του θύματος ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι αρχές ανέκριναν και τον σύζυγό της ο οποίος αργότερα αφέθηκε ελεύθερος.

Η 45χρονη θεωρείται ύποπτη ότι «δολοφόνησε την αδελφή της το 2000 ή το 2001 και έκρυψε το πτώμα της στον καταψύκτη που βρισκόταν σε έναν διάδρομο, στο ισόγειο του σπιτιού» της, αναφέρει η εισαγγελία.

Οι αρχές θα προχωρήσουν σε νεκροψία νεκροτομή για την ταυτοποίηση της σορού, αλλά και για να διαπιστώσουν τα αίτια του θανάτου καθώς δεν είναι βέβαιο πως πρόκειται για δολοφονία.

Το γερμανικό πρακτορείο dpa αναφέρει πως οι γείτονες παραπονέθηκαν για έντονη οσμή από το σπίτι μετά από διακοπή ρεύματος και πως μετά από έρευνα η αστυνομία έκανε την μακάβρια ανακάλυψη.

Διεθνή
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Να πείσει Ισραήλ και Ιράν πως έχουν «κερδίσει» αμφότεροι, επιδιώκει η διεθνής κοινότητα

Διεθνή / Ανάλυση Skynews: Πώς ΗΠΑ και σύμμαχοι φτιάχνουν κόκκινη γραμμή για να μην προκληθεί γενικευμένος πόλεμος Ισραήλ-Ιράν

Η επίθεση της Τεχεράνης με 350 πυραύλους και ρουκέτες σε ισραηλινό έδαφος σε απάντηση του βομβαρδισμού της ιρανικής πρεσβείας στη Δαμασκό - Οι προειδοποιήσεις και το παρασκήνιο
NEWSROOM
Η κληρονόμος Ίβι Γκετί κατέθεσε αίτηση διαζυγίου- Ο σύζυγός της την αμφισβητεί

Διεθνή / Η κληρονόμος Ίβι Γκετί κατέθεσε αίτηση διαζυγίου- Ο σύζυγός της την αμφισβητεί

Το αγαπημένο παιδί της μόδας, η Ίβι Γκετί παρευρέθηκε στο Met Gala το 2022 και το 2023, ενώ την ίδια ώρα είναι κεντρικό πρόσωπο στις εβδομάδες μόδας της Νέας Υόρκης, του Λονδίνου και του Παρισιού
NEWSROOM
Συνελήφθησαν δύο ύποπτοι για την επίθεση στον πιο έμπιστο συνεργάτη του Ναβάλνι

Διεθνή / Συνελήφθησαν δύο ύποπτοι για την επίθεση στον πιο έμπιστο συνεργάτη του Ναβάλνι

Ο Λεονίντ Βολκόφ οργάνωνε τις πολιτικές εκστρατείες του Αλεξέι Ναβάλνι, ζώντας αυτοεξόριστος στη Λιθουανία και πρόσφατα δέχτηκε επίθεση εκεί με σφυρί. Τώρα δύο ύποπτοι συνελήφθησαν στην Πολωνία
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Πραγματι σοκαριστικο. Και εαν δεν ηταν φόνος οπως λενε ισως, τοτε μπορει καπου να επεσε εκει να σκοτωθηκε και η αδελφη (!) της να φοβήθηκε κατηγοριες και αρα να την εκρυψε. Μα καλα παντως, οπως και ναχει, ειναι δυνατον με παιδια στο σπιτι κιολας να κρατουσε το πτώμα τόσα χρόνια εκει? Απιστευτο. Και απο καθαρη τυχη ανακαλυφθηκε. Μια απορια την εχω παντως. Μονο εγω εμεινα εκπληκτος βλεποντας οτι η κοπελα εξαφανιστηκε το 2000 και πως η οικογενεια της δηλωσε την εξαφανιση της ΠΕΝΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ αργότερα??? Ή ειχαν κακιστη σχέση ή κάτι περίεργο παίζει. Νορμαλ δεν το λες.