ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

Σπάνια περίπτωση - Μια 25χρονη γέννησε με φυσικό τοκετό επτάδυμα σε νοσοκομείο του Ιράκ

Σπάνια περίπτωση - Μια 25χρονη γέννησε με φυσικό τοκετό επτάδυμα σε νοσοκομείο του Ιράκ Facebook Twitter
2

Μια 25χρονη στο Ιράκ καταγράφεται πλέον ως μια πολύ σπάνια περίπτωση καθώς γέννησε με φυσικό τοκετό επτάδυμα.

Η γυναίκα έφερε στον κόσμο με φυσικό τοκετό επτά παιδιά, έξι κορίτσια και ένα αγόρι.

Η γέννα έγινε σε νοσοκομείο στην επαρχία Diyali και όλα τα μωρά είναι απόλυτα υγιή.

Υγιέστατη είναι και η 25χρονη και έτσι ο τοκετός καταγράφεται ως η μοναδική περίπτωση στη χώρα όπου επέζησε τόσο η ίδια η μητέρα, όσο και όλα της τα παιδιά μετά από τέτοιο τοκετό.

Η οικογένεια είχε ήδη τρία παιδιά και ο πατέρας δηλώνει πως τώρα που ξαφνικά έγιναν δέκα στο σύνολο, δεν σκοπεύουν να κάνουν άλλα.

Τα πρώτα επτάδυμα που επέζησαν όλα στη γέννα, ήρθαν στον κόσμο το 1997 στην Αϊόβα των ΗΠΑ.

Τα επτάδυμα του Ιράκ έγιναν πρωτοσέλιδο στο μίντια της χώρας και πολλοί έσπευσαν μέσω social media να ευχηθούν στην οικογένεια κάνοντας λόγο για ευλογημένα παιδιά.

Διεθνή
2

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λονδίνο: Επισκέπτες στο Ρίτσμοντ Παρκ προσπαθούν να αφαιρέσουν δια της βίας τα κέρατα από τα ελάφια

Διεθνή / Λονδίνο: Επισκέπτες στο Ρίτσμοντ Παρκ προσπαθούν να αφαιρέσουν δια της βίας τα κέρατα από τα ελάφια

Η αστυνομία βασιλικών πάρκων στο Ηνωμένο Βασίλειο εξέδωσε σχετική προειδοποίηση, μετά από καταγγελίες που έλαβε το Σαββατοκύριακο - Οδυνηρή πράξη για τα ζώα και ποινικό αδίκημα, αναφέρει η αστυνομία
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ

σχόλια

2 σχόλια
Καταλαβαίνω, όσο μπορώ, ότι η περίοδος της εγκυμοσύνης είναι μία δύσκολη περίοδος, όπως και διαδικασία του φυσιολογικού τοκετού, ιδιαίτερα επίπονη. Οπωσδήποτε υπάρχει και η διαδικασία της καισαρικής τομής με την οποία η διαδικασία είναι ριζικά διαφορετική και ευκολότερη για την μητέρα και δεν ταλαιπωρείται και το έμβρυο. Αλλά αυτό που γεννάτε και μετά απαρνείστε την φύση σας, την ιερότερη και συγκλονιστικότερη στιγμή για το ανθρώπινο-θηλυκό γένος, (όπως και για κάθε θηλαστικό ον), να το κοιτάξετε...Ναι δεν είμαι γυναίκα για να το γνωρίζω (και να ήμουν θα έπρεπε να έχω γεννήσει για να γνωρίζω), αλλά η εγκυμοσύνη και ο τοκετός είναι ο κύριος -από τους πολλούς λόγους- που σας υποκλίνομαι και σας θαυμάζω! Προσωπικά για εμένα, η εγκυμονούσα γυναίκα με την γεμάτη κοιλίτσα είναι ό,τι πιο τρυφερό και ιερό διακρίνω. Όπως και για κάθε θηλαστικό που εγκυμονεί.Υ.Γ.: Αξιοθαύμαστο το γεγονός των επτάδυμων! Να τα χαίρονται!!Υ.Γ.2: Η (ενδεχομένως) αμήχανη δήλωση του πατέρα (καθώς έχουν άλλα δύο παιδάκια), «..τώρα που ξαφνικά έγιναν δέκα στο σύνολο, δεν σκοπεύουν να κάνουν άλλα», μπορεί να χαρακτηριστεί και κωμική...
Μου είναι αδιανόητο αυτό που διάβασα.. 7 μωρά;!;!; Μα καλά, πώς τα κουβαλούσε;!;! Που χωρεσανε;!; Εδώ εγώ 1 είχα, γέννησα φυσιολογικά και είπα απαπαπαπαπαπααααα δε το ξανακάνω!!!