Ένας άνδρας το Τέξας των ΗΠΑ μπήκε σε εγκαταλελειμμένο κτίριο για να καπνίσει «με την ησυχία του» μαριχουάνα και δεν πίστευε στα μάτια του όταν αντίκρισε μια τίγρη.

 

Η αστυνομία του Χιούστον, δήλωσε πως ο άνδρας τηλεφώνησε ενημερώνοντας για μία τίγρη που είδε μέσα στο κτίριο που είχε μπει προκειμένου να καπνίσει μαριχουάνα, ωστόσο στην αρχή δεν τον πίστεψαν.

 

Οι αστυνομικοί νόμιζαν ότι ο άνδρας είχε ψευδαισθήσεις λόγω των ναρκωτικών ουσιών.


Φτάνοντας στον χώρο όμως είδαν ότι πραγματικά υπήρχε μία τεράστια τίγρη, κλειδωμένη σε ένα κλουβί μέσα στο γκαράζ.


Μάλιστα, λίγο πιο πέρα από το κλουβί βρίσκονταν μερικά πακέτα από κρέας, χωρίς ωστόσο να υπάρχουν άλλα σημάδια που να μαρτυρούν ότι στο συγκεκριμένο σπίτι ζούσε κάποιος.


Οι αστυνομικές Αρχές ενημέρωσαν τα τοπικά ΜΜΕ ότι διερευνούν το πώς το ζώο κατέληξε εκεί.

 

 

Όπως είπαν, ο συγκεκριμένος πολίτης που είδε πρώτος την τίγρη δεν ήταν εκείνος που κατοικούσε στο σπίτι αλλά προσπάθησε να μπει μέσα προκειμένου να καπνίσει μαριχουάνα.


«Τον ανακρίναμε για να σιγουρευτούμε για το αν ήταν κάτω από την επήρεια ναρκωτικών ουσιών ή αν πράγματι είδε την τίγρη» είπε αξιωματικός από το τμήμα του Χιούστον.


Η αστυνομία περιέγραψε το κλουβί στο οποίο ήταν κλεισμένο το ζώο δεν ήταν σε καλή κατάσταση καθώς ήταν «κλειδωμένο» με τη βοήθεια μία πλαστικής ταινίας και ενός κατσαβιδιού.


Παρά το γεγονός ότι το ζώο ήταν πολύ ήρεμο για την κατάσταση στην οποία βρίσκονταν, έπρεπε να το κοιμίσουν προκειμένου να το απομακρύνουν με ασφάλεια από το χώρο.


Η τίγρης πλέον μεταφέρθηκε σε καταφύγιο στην περιοχή του Τέξας, χωρίς να έχει ανακοινωθεί δημόσια η ακριβής τοποθεσία.


Οι τίγρεις είναι ζώα προστατευόμενα καθώς είναι υπό εξαφάνιση σύμφωνα με το WWF. Λιγότερες από από 4.000 παραμένουν στην άγρια φύση.

 

Με πληροφορίες από BBC