Σοκ στην Ταϊλάνδη: Ακέφαλα πτώματα ξεβράστηκαν σε παραλίες

Σοκ στην Ταϊλάνδη: Ακέφαλα πτώματα ξεβράστηκαν σε παραλίες Facebook Twitter
0

Μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα βρέθηκαν δεκάδες ντόπιοι και τουρίστες στις παραλίες Rayong και Mae Rumbpueang της Ταϊλάνδης, όπου ξεβράστηκαν δύο ακέφαλα πτώματα ανδρών. 

  

Τα κύματα έβγαλαν τα δύο πτώματα στην αμμουδιά ενώ σε μικρή απόσταση βρέθηκε και το κεφάλι μιας γυναίκας, ανεβάζοντας τον αριθμό των νεκρών σε τουλάχιστον τρεις.  

Οι αστυνομικές αρχές που ερευνούν την υπόθεση αποδίδουν τα ευρήματα σε εγκληματική ενέργεια, χωρίς να είναι προς το παρόν γνωστό αν οι τρεις θάνατοι συνδέονται μεταξύ τους. 

Το πρώτο ακέφαλο πτώμα ενός άντρα εντοπίστηκε στην παραλία Mae Rumbpueang, χωρίς ρούχα. Στο σώμα του είχε τρία τατουάζ με αγγλικά ρητά. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή που εξέτασε τη σορό, ο άντρας έχασε τη ζωή του πριν από περίπου μία εβδομάδα.

Σοκ στην Ταϊλάνδη: Ακέφαλα πτώματα ξεβράστηκαν σε παραλίες Facebook Twitter

Το δεύτερο ακέφαλο πτώμα βρέθηκε στην παραλία Rayong και ανήκε επίσης σε άντρα που άγνωστοι είχαν πετάξει στη θάλασσα μόνο με το εσώρουχό του. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, ο δεύτερος νεκρός είχε βρει τον θάνατο πριν από περίπου 10 ημέρες.

Την ίδια ημέρα, ένας ψαράς εντόπισε το κεφάλι μίας γυναίκας και ειδοποίησε αμέσως την αστυνομία. Το κεφάλι βρέθηκε στην περιοχή Phra Pradaeng, περίπου 20 χιλιόμετρα νότια της Μπανγκόκ. Οι αρχές της Ταϊλάνδης εκτιμούν ότι το κεφάλι έπλεε στο νερό της θάλασσας για αρκετές ημέρες.

Το μακάβριο εύρημα εστάλη στο νοσοκομείο για νεκροψία.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ερυθρά Θάλασσα: Το βρετανικό ναυτικό ανακοίνωσε πως κατέρριψε πύραυλο των Χούτι

Διεθνή / Ερυθρά Θάλασσα: Το βρετανικό ναυτικό ανακοίνωσε πως κατέρριψε πύραυλο των Χούτι

«Το Ηνωμένο Βασίλειο συνεχίζει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της διεθνούς απόκρισης στις επικίνδυνες επιθέσεις των υποστηριζόμενων από το Ιράν Χούτι», τόνισε ο Βρετανός υπουργός Άμυνας
NEWSROOM
Βενετία: Συγκρούσεις κατοίκων με την αστυνομία στην πρώτη μέρα εφαρμογής του εισιτηρίου των 5 ευρώ

Διεθνή / Βενετία: Συγκρούσεις κατοίκων με την αστυνομία στην πρώτη μέρα εφαρμογής του εισιτηρίου των 5 ευρώ

Ορισμένοι κάτοικοι της Βενετίας λένε ότι η χρέωση 5 ευρώ που αποσκοπεί στον περιορισμό του αριθμού των τουριστών αντιβαίνει στην αρχή της ελεύθερης κυκλοφορίας
NEWSROOM
Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Διεθνή / Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Την περασμένη εβδομάδα η Μέγκαν Μαρκλ έστειλε στους φίλους της τα πρώτα βάζα μαρμελάδας του νέου της brand «American Riviera Orchard» - Την Τετάρτη το παλάτι διαφήμισε την δική του μαρμελάδα φράουλα.
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ