Σεισμός

Μετά την εξαφάνιση Σάλα, πολλοί παίκτες της Κάρντιφ φοβούνται να μπουν σε αεροπλάνο

Μετά την εξαφάνιση Σάλα, πολλοί παίκτες της Κάρντιφ φοβούνται να μπουν σε αεροπλάνο Facebook Twitter
0

Μετά την εξαφάνιση του Εμιλιάνο Σάλα μερικοί από τους παίκτες της Κάνρτιφ φοβούνται να πετάξουν, παραδέχθηκε ο αμυντικός Σολ Μπάμπα.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής εξαφανίστηκε όταν το αεροσκάφος που επέβαινε χάθηκε από τα ραντάρ πάνω από τη Μάγχη την περασμένη εβδομάδα.

Η Κάρντιφ έπαιξε χθες το πρώτο παιχνίδι της, από την εξαφάνιση του Σάλα, γνωρίζοντας την ήττα με 2-1 από την Αρσεναλ για την Premier League.

Σε ένα ματς, που πριν από την σέντρα, ομάδες και φίλαθλοι, απέτισαν φόρο τιμής στον Αργεντινό επιθετικό, που είχε μεταγραφεί πρόσφατα στην Κάρντιφ από την Ναντ, με το ποσό ρεκόρ στην ιστορία του συλλόγου της Ουαλίας, των 17 εκατομμυρίων ευρώ.

Μετά την εξαφάνιση Σάλα, πολλοί παίκτες της Κάρντιφ φοβούνται να μπουν σε αεροπλάνο Facebook Twitter

Το αεροπλάνο που μετέφερε τον Σάλα, που εξαφανίστηκε από το ραντάρ στις 21 Ιανουαρίου και ο Μπάμπα είπε ότι η ομάδα επηρεάστηκε άσχημα από την «ασυνήθιστη κατάσταση».

«Έχουμε ταξιδέψει με αεροπλάνο αλλά μερικά από τα παιδιά σκέφτονται: «Δεν θέλω να πετάξω πια,» δήλωσε ο Μπάμπα στο BBC. «Ο σύλλογος θα ήταν καλό από την άποψη αυτή να φέρει κάποιο για να μιλήσει στην περίπτωση που χρειαστεί».

Μετά την εξαφάνιση Σάλα, πολλοί παίκτες της Κάρντιφ φοβούνται να μπουν σε αεροπλάνο Facebook Twitter


Ο Μπάμπα, ο οποίος γνώριζε προσωπικά τον Σάλα μέσω του εκπροσώπου του, είπε ότι συζήτησαν την μεταγραφή του στην Κάρντιφ.


«Δεν είμαι μόνο εγώ που το βρίσκω δύσκολο, παρόλο που είχα προσωπική σχέση μαζί του», πρόσθεσε. «Δεν αισθάνομαι περισσότερο λυπημένος από τα άλλα παιδιά, ο καθένας αισθάνεται λυπημένος, όλος ο σύλλογος.

Οι διασώστες ολοκλήρωσαν την έρευνά τους, λέγοντας ότι υπάρχει πολύ μικρή πιθανότητα κάποιος να έχει επιβιώσει, αλλά σε μια ιδιωτική εταιρεία έχει ανατεθεί να ψάξει για συντρίμμια.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διεθνή
0

Σεισμός

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η διάδοχος του θρόνου της Ολλανδίας, πριγκίπισσα Αμαλία, «κρυβόταν» για ένα χρόνο στην Ισπανία

Διεθνή / Η διάδοχος του θρόνου της Ολλανδίας, πριγκίπισσα Αμαλία, «κρυβόταν» για ένα χρόνο στην Ισπανία

Την αποκάλυψη έκανε ο βασιλιάς Βίλεμ Αλεξάντερ κατά την διάρκεια ομιλίας του σε δείπνο προς τιμήν του βασιλικού ζεύγους της Ισπανίας - Η πριγκίπισσα Αμαλία δεχόταν απειλές από τον χώρο του οργανωμένου εγκλήματος
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Γαλλία: Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 49 ετών «ο άνθρωπος με τα τρία πρόσωπα»

Διεθνή / Γαλλία: Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 49 ετών «ο άνθρωπος με τα τρία πρόσωπα»

Το 2018 ο 49χρονος Ζερόμ Αμόν, έγινε ο πρώτος άνθρωπος στον κόσμο που έχει υποβληθεί σε δύο μεταμοσχεύσεις στο πρόσωπο - Η τραγική ιστορία της ζωής του ανθρώπου, που το όνειρό του ήταν να μπορεί να δουλέψει
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Πρίγκιπας Ουίλιαμ: «Σιγή ιχθύος» για την υγεία της Κέιτ Μίντλετον στην πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τον καρκίνο

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ: «Σιγή ιχθύος» για την υγεία της Κέιτ Μίντλετον στην πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τον καρκίνο

Ο πρίγκιπας της Ουαλίας επισκέφθηκε φιλανθρωπική οργάνωση διανομής τροφίμων στο Σάρεϊ - «Καμία ενημέρωση για την κατάσταση της συζύγου του», λέει δημοσιογράφος του BBC
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ