Πηδούσαν από τα παράθυρα: 2 νεκροί από φωτιά στις Γαλλικές Άλπεις

Πηδούσαν από τα παράθυρα: 2 νεκροί από φωτιά στις Γαλλικές Άλπεις Facebook Twitter
0

Δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και 22 τραυματίστηκαν από πυρκαγιά που ξέσπασε, νωρίς σήμερα το πρωί, σε ένα κτίριο στο Κουρσεβέλ, στις Γαλλικές Άλπεις. Τέσσερις από τους τραυματίες είναι σε σοβαρή κατάσταση. 

Η φωτιά ξέσπασε σε τριώροφο ξενώνα εργαζομένων, στον δημοφιλή προορισμό για σκι. Εποχικοί υπάλληλοι αναγκάστηκαν να πηδήξουν ακόμα και από μπαλκόνια και παράθυρα για να γλιτώσουν από τις φλόγες. 

Πηδούσαν από τα παράθυρα: 2 νεκροί από φωτιά στις Γαλλικές Άλπεις Facebook Twitter

Η φωτιά ξέσπασε τα χαράματα με αποτέλεσμα να αιφνιδιάσει αρκετούς από τους υπαλλήλους που εκείνη την ώρα κοιμούνταν και, μόλις αντιλήφθηκαν τους καπνούς και τις φλόγες, βγήκαν στο χιόνι με τα εσώρουχα ή τις πιτζάμες τους. 

Περίπου 70 πυροσβέστες έσπευσαν στο σημείο και απεγκλώβισαν αρκετούς χρησιμοποιώντας ειδικές σκάλες. Η αιτία της πυρκαγιάς δεν έχει γίνει ακόμη γνωστή.

Το Κουρσεβέλ, σε υψόμετρο 1850 μέτρων, είναι δημοφιλής προορισμός για σκίερς και το έχουν στο παρελθόν επισκεφτεί «γαλαζοαίματοι» όπως ο Δούκας και η Δούκισσα του Κέμπριτζ καθώς και διασημότητες όπως ο Ντέιβιντ και η Βικτώρια Μπέκαμ. 

Πηδούσαν από τα παράθυρα: 2 νεκροί από φωτιά στις Γαλλικές Άλπεις Facebook Twitter

Με πληροφορίες από Mirror

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Διεθνή / Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Στο βίντεο διάρκειας σχεδόν τριών λεπτών, ο Γκόλντμπεργκ-Πόλιν, ο οποίος φαίνεται να του λείπει το ένα χέρι, αυτοπαρουσιάζεται και ζητά από την ισραηλινή κυβέρνηση να τους επιστρέψει στο σπίτι
NEWSROOM