Hi-tech οίκοι ανοχής ανοίγουν σε όλη την Ευρώπη, όμως, υπάρχει ένα πρόβλημα

0

Εδώ και αρκετούς μήνες. απ' άκρη σ' άκρη της Ευρώπης κάνει θραύση ένα νέο είδος οίκου ανοχής, που όμως δημιουργεί προβληματισμό. Ο λόγος για τα hi-tech πορνεία που στελεχώνονται αποκλειστικά από κούκλες του σεξ και όχι από πραγματικούς ανθρώπους. 

Ο καθένας μπορεί να παραγγείλει τη δική του κούκλα - φαντασίωση και να τη βρει στο κρεβάτι του οίκου ανοχής να τον περιμένει, σε τιμές που ξεκινάνε από 30 ευρώ και μπορεί να φτάσουν τα 500, αναλόγως των απαιτήσεων των πελατών. 

Γιατί οι νέες, προηγμένες κούκλες του σεξ, στην επαφή, αλλά και στην εμφάνιση μοιάζουν πολύ με πραγματικές γυναίκες ή άντρες: τα χείλη και το δέρμα είναι απαλά, τα δάχτυλα όχι άκαμπτα, αλλά με ευλύγιστες αρθρώσεις και μανικιούρ - πεντικιούρ, τα μαλλιά από τρίχα που μοιάζει πολύ με φυσική, τα μάτια περιστρέφονται και το κεφάλι μπορεί να γυρίζει... 

Την ώρα του σεξ ακούγονται φυσικοί ήχοι, αλλά όπως εξηγεί ένας πελάτης, μία κούκλα, σε αντίθεση, ακόμη και με τη διακριτικότερη πόρνη πολυτελείας ή οίκου ανοχής, "δεν θα σε κρίνει για την εμφάνισή σου, τις φαντασιώσεις σου, αυτό που θα της ζητήσεις κατά τη διάρκεια της ερωτικής επαφής".

Σε έναν τέτοιο οίκο ανοχής στην Ιταλία, ο ιδιοκτήτης ισχυρίζεται ότι πουλάει μαγεία και ανθρωπισμό. "Εδώ ο πελάτης μπορεί να βρει αυτό που πραγματικά ψάχνει, χωρίς να βαραίνει τη συνείδησή του ότι ένας άνθρωπος βρέθηκε στο σημείο να πουλά το κορμί του για να επιβιώσει", λέει. 

Εδώ έρχονται ακόμη και ζευγάρια, στρέιτ και γκέι, για να αναζητήσουν χωρίς αναστολές -και κυρίως χωρίς τον παραμικρό αντίλογο- μια απόδραση από τη ρουτίνα της ερωτικής τους ζωής. 

Hi-tech οίκοι ανοχής ανοίγουν σε όλη την Ευρώπη, όμως, υπάρχει ένα πρόβλημα Facebook Twitter

Τι πιστεύουν, όμως, οι εργάτες του σεξ γι' αυτή τη νέα τάση; Ο Λούις, συνοδός, εξηγεί ότι στην αρχή όλο αυτό του φάνηκε πολύ προσβλητικό. "Για 'μένα πέρα από επάγγελμα, αυτό που κάνω είναι το πάθος μου. Στην αρχή ένιωσα άχρηστος και ναι, είδα να χάνω πελάτες από τις κούκλες. Είναι κάτι που με προβληματίζει για το μέλλον του χώρου", εξηγεί. 

Η Marikah, dominatrix, πάλι έχει διαφορετική άποψη, κυρίως, όμως, δεν φοβάται τις κούκλες του σεξ. "Ξέρω ότι καμία κούκλα δεν θα μπορέσει να με υποκαταστήσει. Τη ζεστασιά, το βάθος, την προσωπικότητα που προσφέρω στους ανθρώπους. Σίγουρα είναι μια τάση που επιτρέπει στους άντρες κυρίως να γίνουν πιο περιπετειώδεις, πιο απαιτητικοί, ίσως και πιο επιθετικοί στο σεξ, αλλά, όχι, δεν φοβάμαι", λέει. 

Από την πλευρά της, η δρ Kate Devlin, expert στις τάσεις του sex-tech, έχει τους προβληματισμούς της, για ηθικά ζητήματα που αφορούν την αντικειμενοποίηση του γυναικείου σώματος και την αναπαραγωγή στερεοτύπων εναντίον των γυναικών που σίγουρα δεν ωφελούν τον διάλογο για ίσα δικαιώματα. 

Πέρα από τους οίκους ανοχής, υπάρχουν και ιδιώτες σαν τον Dean, στο Λονδίνο που έχουν χτίσει την προσωπική τους ζωή πάνω σε... κούκλες. Όταν χώρισε και η σύζυγός του πήρε μαζί της τα παιδιά τους, ο Dean δεν ξανάφτιαξε τη ζωή του, παρά γέμισε το σπίτι με μερικές κούκλες του σεξ. 

Όπως αποκαλύπτει, ξέρει ότι αυτό δεν φαίνεται λογικό στον κόσμο, όμως, είναι ο δικός του τρόπος να εξασφαλίζει στιγμές ήρεμης καθημερινότητας και προσωπικής ευτυχίας... 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γερμανία: Δύο άντρες σχεδίαζαν επιθέσεις σε στρατιωτικές βάσεις για λογαριασμό της Ρωσίας

Διεθνή / Γερμανία: Συνελήφθησαν δύο ύποπτοι σαν πράκτορες της Ρωσίας - Σχεδίαζαν επιθέσεις σε στρατιωτικές βάσεις

Οι εισαγγελείς κατηγορούν τους υπόπτους ότι συνεργάζονται με τις ρωσικές μυστικές υπηρεσίες σε απόπειρα να υπονομεύσουν την υποστήριξη προς την Ουκρανία
NEWSROOM
Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Αισθάνεται έντονα πιεσμένος με τον καρκίνο της Κέιτ Μίντλετον και του βασιλιά Κάρολου

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Αισθάνεται έντονα πιεσμένος με τον καρκίνο της Κέιτ Μίντλετον και του βασιλιά Κάρολου

Επιστρέφει στα βασιλικά καθήκοντα ο πρίγκιπας Ουίλιαμ για πρώτη φορά μετά την διάγνωση με καρκίνο της Κέιτ Μίντλετον - Ένας Βρετανός ιστορικός και μια βασιλική βιογράφος περιγράφουν την δύσκολη θέση του διαδόχου του θρόνου αυτή την περίοδο
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Κύπρος: Πήγε διακοπές για τα γενέθλιά της και βρέθηκε στην εντατική μετά από δάγκωμα οχιάς

Διεθνή / Κύπρος: Πήγε διακοπές για τα γενέθλιά της και βρέθηκε στην εντατική μετά από δάγκωμα φιδιού

Η 40χρονη Βρετανίδα είχε πάει στην Κύπρο για να γιορτάσει τα γενέθλιά της - Ένα φίδι μήκους 1,5 μέτρου τη δάγκωσε στο πόδι την ώρα που ετοιμαζόταν να κάνει διαλογισμό
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ