ΗΠΑ: Της έπεσε το μωρό στο δρόμο ενώ οδηγούσε- Σοκαρισμένος οδηγός το καταγράφει σε βίντεο

ΗΠΑ: Της έπεσε το μωρό στο δρόμο ενώ οδηγούσε- Σοκαρισμένος οδηγός το καταγράφει σε βίντεο Facebook Twitter
0

Μια μητέρα στις ΗΠΑ ήρθε αντιμέτωπη με τη δικαιοσύνη κατηγορούμενη για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο καθώς το δύο ετών βρέφος της έπεσε στο δρόμο από το αυτοκίνητο που οδηγούσε.


Στην 40χρονη Μαϊμούνα Χασάν από τη Μινεσότα απαγγέλθηκαν κατηγορίες για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο από το τοπικό δικαστήριο για το περιστατικό το οποίο έλαβε χώρα τη Δευτέρα. 


Η 40χρονη μητέρα οδηγούσε προς την περιοχή του Μανκάτο όταν οδηγός που ακολουθούσε κατέγραψε σοκαρισμένος σε βίντεο το περιστατικό με το μωρό να εκτοξεύεται από την πίσω πόρτα του αυτοκινήτου, στον δρόμο.

Στο βίντεο το οποίο κατέγραψε και ανάρτησε στο Facebook ο Τσαντ Τσένταρ Μοκ, φαίνεται η διαδρομή που ακολουθεί το αυτοκίνητο όταν ξαφνικά πάνω σε στροφή, ανοίγει η πίσω πόρτα του προπορευόμενου οχήματος και ένα μωρό πέφτει στην άσφαλτο, δεμένο στο παιδικό κάθισμα.

 

Σύμφωνα με το τοπικό τμήμα ασφαλείας της περιοχής, το βρέφος ήταν δεμένο στο κάθισμά του χωρίς ωστόσο το κάθισμα να έχει δεθεί όπως φαίνεται στο αυτοκίνητο.


Η μητέρα δήλωσε στις Αρχές ότι πάρκαρε το αυτοκίνητό της λίγο μετά το περιστατικό και γύρισε πίσω στο σημείο που είχε πέσει το παιδί.

Με πληροφορίες από NBC

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Διεθνή / Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Την περασμένη εβδομάδα η Μέγκαν Μαρκλ έστειλε στους φίλους της τα πρώτα βάζα μαρμελάδας του νέου της brand «American Riviera Orchard» - Την Τετάρτη το παλάτι διαφήμισε την δική του μαρμελάδα φράουλα.
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ