Απεργία της ΓΣΕΕ

Νέα Ζηλανδία: Βρετανοί τουρίστες απελαύνονται εξαιτίας της συμπεριφοράς τους

Νέα Ζηλανδία: Βρετανοί τουρίστες απελαύνονται εξαιτίας της συμπεριφοράς τους Facebook Twitter
0

Μία οικογένεια Βρετανών τουριστών στη Νέα Ζηλανδία αναμένεται να απελαθεί, καθώς οι τοπικές αρχές θεωρούν τη συμπεριφορά της «χειρότερη από εκείνη των γουρουνιών».

Η οικογένεια εμπλέκεται σε μια σειρά από περιστατικά. Σε αυτά περιλαμβάνονται καταγγελίες πως πετάνε σκουπίδια σε δημόσιο χώρο, επιθέσεις, ενώ ακόμα κατηγορούνται πως έφυγαν αρκετές φορές από εστιατόρια χωρίς να πληρώσουν και γενικότερα έχουν προκλητική συμπεριφορά.

Ο δήμαρχος της πόλης του Όκλαντ, Phil Goff μίλησε για το θέμα σε ραδιοφωνικό σταθμό και απαίτησε από την αστυνομία να αναλάβει δράση. «Αυτοί οι τύποι είναι σκουπίδια. Είναι βδέλλες πουν μας πίνουν το αίμα», είπε χαρακτηριστικά. 

«Αν κάποιος σου πει μία φορά πως "βρήκα ένα μυρμήγκι στο φαΐ μου" τον πιστεύεις», όμως αυτοί το ισχυρίζονται σε κάθε γεύμα για να αποφύγουν να πληρώσουν. Αυτό είναι μια εγκληματική δραστηριότητα. Είναι χειρότεροι από γουρούνια και θα ήθελα να τους δω έξω από τη χώρα. 

Από την πλευρά του,ο αναπληρωτής γενικής διευθυντής της υπηρεσίας μετανάστευσης της χώρας, ο Peter Devoy, σημείωσε πως έχει εκδοθεί ειδοποίηση για την απέλαση της οικογένειας για «λόγους που έχουν να κάνουν με τον χαρακτήρα». 

Ένας 26χρονος, μέλος της οικογένειας των τουριστών, δήλωσε σήμερα ένοχος για κλοπή προϊόντων από ένα βενζινάδικο, αξίας 55 δολαρίων Νέας Ζηλανδίας (περίπου 32 ευρώ).

Η συμπεριφορά της οικογένειας πήρε μεγάλη προβολή στα ΜΜΕ της χώρας αφότου ένα βίντεο τους έδειξε να αφήνουν κουτιά από μπύρες, μπουκάλια και άλλα σκουπίδια σε μια δημοφιλή παραλία.

 Όταν η μια γυναίκα τους ζήτησε να μαζέψουν τα σκουπίδια τους, στο βίντεο φαίνεται πως ένα από τα παιδιά της οικογένεια την απειλεί πως «θα τις τινάξει τα μυαλά». 

Ο John Johnson, μέλος της οικογένειας που μίλησε σε εφημερίδα της Νέας Ζηλανδίας είπε πως αποφάσισαν να συντομεύσουν τις διακοπές τους και να επιστρέψουν στη Βρετανία αυτή την εβδομάδα.  

Επέμεινε  πως η οικογένεια του είναι «από καλή πάστα. Ισχυρίστηκε πως ο παππούς του ήταν «ο 10ος πλουσιότερος άνθρωπος στην Αγγλία και πρόσθεσε πως στη Νέα Ζηλανδία αισθάνθηκε πως «δεν ήταν καλοδεχούμενος»

Διεθνή
0

Απεργία της ΓΣΕΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Θα κάνουμε ό,τι χρειάζεται»- Ζήτημα χρόνου τα ισραηλινά αντίποινα κατά του Ιράν

Διεθνή / «Θα κάνουμε ό,τι χρειάζεται»- Ζήτημα χρόνου τα ισραηλινά αντίποινα κατά του Ιράν

H Wall Street Journal σε δημοσίευμά της ανέφερε ότι Αμερικανοί και δυτικοί αξιωματούχοι αναμένουν ότι το Ισραήλ θα απαντήσει γρήγορα στην επίθεση του Ιράν, πιθανότατα ακόμη και σήμερα
NEWSROOM
Σίδνεϊ: Δυσκολευόταν να συνάψει σχέσεις με γυναίκες, λένε οι γονείς του 40χρονου δράστη

Διεθνή / Σίδνεϊ: Δυσκολευόταν να συνάψει σχέσεις με γυναίκες, λένε οι γονείς του 40χρονου δράστη

Οι γονείς του 40χρονου Τζόελ Κάουτσι, που αφαίρεσε τη ζωή έξι ανθρώπων σε εμπορικό κέντρο του Σίδνεϊ, παραδέχονται πως ο γιος τους «ήταν ένα τέρας», που μισούσε τις γυναίκες
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ