Σάλος με συγγραφέα που δήλωσε πως οι πενηντάρες γυναίκες είναι πολύ μεγάλες για να τις ερωτευτείς

Σάλος με συγγραφέα που δήλωσε πως οι πενηντάρες γυναίκες είναι πολύ μεγάλες για να τις ερωτευτείς Facebook Twitter
0

Σάλο προκάλεσαν οι δηλώσεις του Γάλλου συγγραφέα, σκηνοθέτη και παρουσιαστή Γιαν Μουάξ, που ανέφερε πως είναι «ανίκανος» να ερωτευτεί γυναίκες άνω των 50 ετών.

«Ελάτε τώρα, ας μην υπερβάλουμε! Δεν είναι δυνατόν ... είναι πολύ, πολύ μεγάλες», ανέφερε στο γαλλικό Marie-Claire προσθέτοντας πως οι γυναίκες άνω των 50 είναι «αόρατες» γι αυτόν. 

«Προτιμώ τα σώματα των νεότερων γυναικών, αυτό είναι όλο. Τέλος. Το σώμα μιας 25χρονης είναι καταπληκτικό. Το σώμα μιας 50χρονης δεν είναι καθόλου καταπληκτικό», δήλωσε προσθέτοντας πως προτιμάει να βγαίνει με Ασιάτισσες, ειδικά Κορεάτισσες, Κινέζες και Ιαπωνέζες. 

Ο Μουάξ είναι βραβευμένος συγγραφέας. Για το μυθιστόρημά του «Ουρανομήκεις Αγαλλιάσεις» κέρδισε το 1996 την υποτροφία Γκονκούρ για πρωτοεμφανιζόμενο συγγραφέα, ενώ έχει σκηνοθετήσει τρεις ταινίες και είναι παρουσιαστής δημοφιλούς εκπομπής. 

Οι δηλώσεις του προκάλεσαν οργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 

Η δημοσιογράφος και συγγραφέας Κολόμπ Σνεκ δημοσίευσε μια φωτογραφία των οπίσθιών της γράφοντας: «Voila, οι γλουτοί μιας γυναίκας 52 ετών ... τι βλάκας είσαι, δεν ξέρεις τι χάνεις, εσύ και το μικρό κακό μυαλό σου». 

Η Γαλλίδα βουλευτής και εκπρόσωπος του κόμματος του Εμανουέλ Μακρόν, Ολιβιά Γκρεγκουάρ έγραψε στο Twitter: «Πολύ κομψό Γιαν Μουάξ. Πολύ — πολύ κομψό. Όμως η ανοησία και η χυδαιότητα δεν έχουν ηλικία, είναι καθησυχαστικό για την περίπτωσή του, καθώς αμφιβάλλω εάν οι γυναίκες τα θέλουν αυτά»

Ανταπαντώντας ο συγγραφέας ανέφερε πως του αρέσει όποια του αρέσει και δεν χρειάζεται να απαντήσει στο δικαστήριο του γούστου γι αυτό, ενώ υποστήριξε πως και για τις συνομίληκές του είναι αόρατος.

«Έχουν καλύτερα πράγματα να κάνουν από το να είναι με έναν νευρωτικό που γράφει και διαβάζει όλη την ημέρα. Δεν είναι εύκολο να είναι κάποιος μαζί μου».

Παράλληλα, υποστήριξε πως δεν είναι περήφανος για τις προτιμήσεις του αλλά τις βλέπει σαν κατάρα. «Δεν είναι λάθος μου. Δεν είμαστε υπεύθυνοι για τα γούστα μας, τις προτιμήσεις μας, τις κλίσεις μας.»

Με πληροφορίες από Guardian 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ