Τουρκία σε Ελλάδα: «Θα είναι βαρύ το τίμημα στις προκλήσεις»

Τουρκία σε Ελλάδα: «Θα είναι βαρύ το τίμημα στις προκλήσεις» Facebook Twitter
O Ερντογάν με τον Χουλουσί Ακάρ
0

Κλιμάκωση της έντασης με την Ελλάδα επιδιώκει η Τουρκία καθώς με μια ιδιαίτερα προκλητική δήλωση ανεβάζει τους τόνους και προειδοποιεί για βαρύ τίμημα.

Ο τούρκος υπουργός εθνικής άμυνας διεμήνυσε πριν από λίγο πως οποιαδήποτε πρόκληση από την Ελλάδα δεν θα μείνει αναπάντητη και πως το τίμημα θα είναι βαρύ. 

«Όλοι πρέπει να μαζέψουν το μυαλό τους να μην μπουν σε περιπέτειες. Η πιο σοβαρή μας συμβουλή είναι αυτή», είπε κάνοντας λόγο για προβοκάτσια σε Αιγαίο, Ανατολική Μεσόγειο, Κύπρο.

«Όλοι πρέπει να μείνουν μακριά από τις προκλήσεις. Σε αντίθετη περίπτωση, όλοι πρέπει να ξέρουν ότι το τίμημα θα είναι βαρύ», δήλωσε ο Ακάρ. «Αυτή είναι η συμβουλή δίνουμε», συμπλήρωσε.

Η δήλωση έρχεται εν μέσω ενός διημέρου που περιελάμβανε μπαράζ τουρκικών παραβιάσεων στο Αιγαίο και μετά τη δήλωση του αρχηγού ΓΕΕΘΑ πως «Εάν οι Τούρκοι ανέβουν σε βραχονησίδα θα την ισοπεδώσουμε».

Ακολούθησαν σκληρές δηλώσεις και δια στόματος Πάνου Καμμένου ο οποίος απάντησε στην Τουρκία πως «Θα τους τσακίσουμε αν κάνουν ένα χιλιοστό».

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Διεθνή / Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Στο βίντεο διάρκειας σχεδόν τριών λεπτών, ο Γκόλντμπεργκ-Πόλιν, ο οποίος φαίνεται να του λείπει το ένα χέρι, αυτοπαρουσιάζεται και ζητά από την ισραηλινή κυβέρνηση να τους επιστρέψει στο σπίτι
NEWSROOM