Το νέο μήνυμα της PETA: Γίνετε vegan και θα κάνετε καταπληκτικό σεξ

Το νέο μήνυμα της PETA: Γίνετε vegan και θα κάνετε καταπληκτικό σεξ Facebook Twitter
0

Έναν τουλάχιστον πρωτότυπο τρόπο βρήκε η PETA στην προσπάθειά της να πείσει τον κόσμο να γίνουν vegan, υποστηρίζοντας πως έτσι θα έχουν καλύτερη σεξουαλική ζωή. 

Στο νέο διαφημιστικό σποτ της ακτιβιστικής οργάνωσης, που αγωνίζεται για την ηθική μεταχείριση των ζώων,  το βασικό επιχείρημα είναι πως όσοι δεν τρώνε κρέας και είναι vegan, κάνουν καλύτερο σεξ. 

Το βίντεο συγκρίνει δυο ζευγάρια, ένα στα αριστερά κι ένα στα δεξιά, να επιδίδονται σε διάφορες σεξουαλικές δραστηριότητες. Οι μεν είναι κρεατοφάφοι, οι άλλοι όχι. Εκείνοι που καταναλώνουν κρέας υποτίθεται πως σταματούν μετά από λίγη ώρα ενώ το άλλο ζευγάρι -οι vegan- συνεχίζει και συνεχίζει...

Η νέα διαφήμιση της PETA θεωρήθηκε από πολλούς παρατραβηγμένη, αλλά η αλήθεια είναι πως πρόκειται αν μη τι άλλο για ένα ευφάνταστο κάλεσμα για να αποφασίσει ο κόσμος να σταματήσει την κατανάλωση κρέατος. 

Δείτε το βίντεο:

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Διεθνή / Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Στο βίντεο διάρκειας σχεδόν τριών λεπτών, ο Γκόλντμπεργκ-Πόλιν, ο οποίος φαίνεται να του λείπει το ένα χέρι, αυτοπαρουσιάζεται και ζητά από την ισραηλινή κυβέρνηση να τους επιστρέψει στο σπίτι
NEWSROOM