Στουτγκάρδη: Ο πατέρας του Κρίστιαν Γκέντνερ πήγε να δει τον γιο του και πέθανε στο γήπεδο

Στουτγκάρδη: Ο πατέρας του Κρίστιαν Γκέντνερ πήγε να δει τον γιο του και πέθανε στο γήπεδο Facebook Twitter
EPA
0

Σε βαρύ πένθος βυθίστηκε η οικογένεια του αρχηγού της Στουτγκάρδης Κρίστιαν Γκέντνερ, καθώς ο πατέρας του πέθανε στις εξέδρες του γηπέδου, λίγα λεπτά μετά την λήξη του αγώνα με την Χέρτα Βερολίνου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Χέρμπερτ Γκέντνερ κατέρρευσε και μολονότι υπήρχε διαθέσιμο ασθενοφόρο και οι γιατροί έσπευσαν άμεσα να τον βοηθήσουν, δεν κατάφεραν να τον κρατήσουν στη ζωή.

Η Στουτγκάρδη ανακοίνωσε ότι ο σύλλογος «θρηνεί την απώλεια του Χέρμπερτ Γκέντνερ» και πως οι σκέψεις των ανθρώπων της ομάδας είναι «αποκλειστικά με την οικογένεια Γκέντνερ σε αυτή τη δύσκολη στιγμή». 

Από την πλευρά της, η Χέρτα Βερολίνου «ανέβασε» το εξής μήνυμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: «Όλοι από τη Χέρτα θα ήθελαν να στείλουν τις σκέψεις και τα συλλυπητήριά τους στον Κρίστιαν Γκέντνερ και την οικογένειά του ύστερα από τα σημερινά θλιβερά νέα».

Ο Κρίστιαν Γκέντνερ, ο οποίος μετράει πέντε συμμετοχές στην εθνική Γερμανίας, αγωνίστηκε και στα 90 λεπτά της αναμέτρησης, ενώ «έφτιαξε» στο 76΄ το νικητήριο γκολ του Μάριο Γκόμεζ.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Διεθνή / Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Στο βίντεο διάρκειας σχεδόν τριών λεπτών, ο Γκόλντμπεργκ-Πόλιν, ο οποίος φαίνεται να του λείπει το ένα χέρι, αυτοπαρουσιάζεται και ζητά από την ισραηλινή κυβέρνηση να τους επιστρέψει στο σπίτι
NEWSROOM