Σκύλος έμεινε φύλακας στα ερείπια του σπιτιού του αφεντικού του για έναν ολόκληρο μήνα

Σκύλος έμεινε φύλακας στα ερείπια του σπιτιού του αφεντικού του για έναν ολόκληρο μήνα Facebook Twitter
Credits: Andrea Gaylord, K9 Paw Print Rescue
0

Ένας σκύλος που επιβίωσε των καταστροφικών πυρκαγιών στη Βόρεια Καλιφόρνια φύλαγε τα ερείπια του σπιτιού του αφεντικού του, ένα μήνα μετά το τραγικό συμβάν. 

Ο Madison περίμενε το αφεντικό του έξω από το κατεστραμμένο σπίτι της στο Paradise. 

Στην Andrea Gaylord επιτράπηκε να γυρίσει σπίτι της μόλις αυτή την εβδομάδα. Το είχε εγκαταλείψει στις 8 Νοεμβρίου όταν ξέσπασε η πυρκαγιά που κατέστρεψε την πόλη των 27.000 κατοίκων. 

Η Shayla Sullivan, διασώστρια ζώων, εντόπισε τον σκύλο ζωντανό λίγες μέρες μετά την φωτιά. Δήλωσε πως ήταν ανήσυχος και πως κρατιόταν σε απόσταση. 

Η ίδια του πήγαινε φαγητό και νερό σε τακτά διαστήματα μέχρι την επιστροφή της Andrea Gaylord. Η διασώστρια βοήθησε και στον εντοπισμό του άλλου σκύλου του σπιτιού, Miguel, ο οποίος μεταφέρθηκε λανθασμένα σε καταφύγιο δεκάδες χιλιόμετρα μακρυά. 

«Αν όσοι αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τις εστίες τους δεν μπορούν να γυρίσουν εκεί, θα είμαι εγώ εδώ και δεν θα αφήσω τα ζώα τους μέχρι να μπορέσουν να γυρίσουν», δήλωσε η Shayla Sullivan. 

Τα σκυλιά επανενώθηκαν την Κυριακή. Η Gaylord δήλωσε πως δεν μπορούσε να έχει καλύτερο κατοικίδιο. «Φανταστείτε πόσο πιστός είναι, άντεξε τις χειρότερες συνθήκες και παρέμεινε εδώ». 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γάζα: Νεογνό σώθηκε από τη μήτρα της νεκρής μητέρας του, μετά από ισραηλινή επιδρομή

Διεθνή / Γάζα: Νεογνό σώθηκε από τη μήτρα της νεκρής μητέρας του, μετά από ισραηλινή επιδρομή

Η νεαρή μητέρα υπέκυψε στα τραύματά της λίγο πριν γεννηθεί η κόρη της - «Ακόμα και αν αυτό το παιδί επιβιώσει, γεννήθηκε ορφανό», είπε ο γιατρός της πτέρυγας νεογνών
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Ο πρώην αρχηγός του Ουφίτσι ορκίζεται να σώσει τη Φλωρεντία εάν εκλεγεί δήμαρχος

Διεθνή / Φλωρεντία: Ο πρώην διευθυντής της γκαλερί Ουφίτσι ορκίζεται να διώξει τα μπέργκερ από τους δρόμους αν εκλεγεί δήμαρχος

Υποστηριζόμενος από το κόμμα της Μελόνι, ο Έικε Σμιντ λέει ότι η καταστολή του εγκλήματος και του υπερτουρισμού θα βοηθήσει στην αποκατάσταση της Φλωρεντίας
NEWSROOM