Οι γυναίκες αυτές γδύθηκαν έξω από το Victoria's Secret για να δείξουν τι σημαίνει ποικιλομορφία

Οι γυναίκες αυτές γδύθηκαν έξω από το Victoria's Secret για να δείξουν τι σημαίνει ποικιλομορφία Facebook Twitter
2

Γυναίκες που φορούσαν μόνο τα εσώρουχά τους διαμαρτυρήθηκαν σήμερα έξω από το κατάστημα της Victoria's Secret στην Oxford Street στο Λονδίνο.

Η ομάδα των γυναικών, θέλησε να προωθήσει την ποικιλομορφία του σώματος και οι διαδηλώτριες αψήφησαν την κατακόρυφη πτώση θερμοκρασίας για να επιδείξουν την εικόνα τους.

Στόχος τους ήταν να αυξηθεί η ευαισθητοποίηση για την έλλειψη της διαφορετικότητας στο χώρο της μόδας, στάση για την οποία η Victoria's Secret κατηγορείται.

Μια από τις γυναίκες έφερε σάκο κολοστομίας ενώ στα χέρια τους κρατούσαν πλακάτ με συνθήματα όπως #fallenangels, μια αναφορά στα διάσημα σούπερ μόντελς που επιστρατεύει ο οίκος για τα σόου του.

Αυτά όμως δεν είναι τα μόνα αρνητικά νέα για την Victoria's Secret αυτήν την εβδομάδα, καθώς δόθηκαν στη δημοσιότητα τα νούμερα της τηλεθέασης του σόου - και δεν ήταν τα αναμενόμενα.

Αποκαλύφθηκε ότι για το αμερικανικό brand εσωρούχων το φετινό ήταν το χειρότερο έτος του με μόλις 3,3 εκατομμύρια τηλεθεατές σε ολόκληρη την Αμερική (πέρυσι 4,98 εκατ. τηλεθεατές).

Σε σχετικά δημοσιεύματα σημειώνεται ότι τις σειρές «The Antiques Roadshow» και «Countryfile» παρακολουθούν περίπου 4-5 εκατομμύρια τηλεθεατές κάθε εβδομάδα μόνο στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Στην επίδειξη μόδας συμμετείχαν οι Τζίτζι και Μπέλα Χαντίντ, Κένταλ Τζένερ και Μπεχάτι Πρίνσλου, οι οποίες βάδισαν στην πασαρέλα με σετ εσωρούχων από κρύσταλλα και τα πολυπόθητα φτερά του brand. Η επίδειξη πραγματοποιήθηκε τον Νοέμβριο και μεταδόθηκε σε όλο τον κόσμο από το ABC την περασμένη Κυριακή.

Η μετάβαση από το CBS και από Τρίτη σε Κυριακή φαίνεται πως δεν ευνόησε το σόου, ωστόσο φαίνεται πως δεν βοήθησαν και τα σχόλια του Εντ Ράζεκ υπεύθυνου μάρκετινγκ του brand, όταν κλήθηκε να απαντήσει γιατί δεν πήραν μέρος plus size ή transgender μοντέλα στην επίδειξη της Victoria' Secret.

«Δεν θα έπρεπε να έχετε transστην επίδειξη;» ρωτήθηκε. «Όχι, δεν νομίζω ότι πρέπει» απάντησε. «Επειδή το σόου είναι μια φαντασία» εξήγησε σε συνέντευξη στο Vogue προτού κληθεί να απαντήσει γιατί ποτέ δεν έχει προσκληθεί να συμμετάσχει ένα plus size μοντέλο στην πασαρέλα: «Προσπαθήσαμε να κάνουμε ένα ειδικό plus size αφιέρωμα για την τηλεόραση (το 2000). Κανένας δεν ενδιαφέρθηκε γι αυτό και ακόμη δεν υπάρχει ενδιαφέρον».

Η τραγουδίστρια Halsey, που ήταν μεταξύ των καλλιτεχνών που τραγούδησαν στο σόου του 2018 αναφέρθηκε επίσης στα σχόλια του Ράζεκ και εξέφρασε τη στήριξή της στην LGBTQ+ κοινότητα.

Οι γυναίκες αυτές γδύθηκαν έξω από το Victoria's Secret για να δείξουν τι σημαίνει ποικιλομορφία Facebook Twitter
Οι γυναίκες αυτές γδύθηκαν έξω από το Victoria's Secret για να δείξουν τι σημαίνει ποικιλομορφία Facebook Twitter
Οι γυναίκες αυτές γδύθηκαν έξω από το Victoria's Secret για να δείξουν τι σημαίνει ποικιλομορφία Facebook Twitter
Οι γυναίκες αυτές γδύθηκαν έξω από το Victoria's Secret για να δείξουν τι σημαίνει ποικιλομορφία Facebook Twitter
Διεθνή
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γάζα: Νεογνό σώθηκε από τη μήτρα της νεκρής μητέρας του, μετά από ισραηλινή επιδρομή

Διεθνή / Γάζα: Νεογνό σώθηκε από τη μήτρα της νεκρής μητέρας του, μετά από ισραηλινή επιδρομή

Η νεαρή μητέρα υπέκυψε στα τραύματά της λίγο πριν γεννηθεί η κόρη της - «Ακόμα και αν αυτό το παιδί επιβιώσει, γεννήθηκε ορφανό», είπε ο γιατρός της πτέρυγας νεογνών
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Ο πρώην αρχηγός του Ουφίτσι ορκίζεται να σώσει τη Φλωρεντία εάν εκλεγεί δήμαρχος

Διεθνή / Φλωρεντία: Ο πρώην διευθυντής της γκαλερί Ουφίτσι ορκίζεται να διώξει τα μπέργκερ από τους δρόμους αν εκλεγεί δήμαρχος

Υποστηριζόμενος από το κόμμα της Μελόνι, ο Έικε Σμιντ λέει ότι η καταστολή του εγκλήματος και του υπερτουρισμού θα βοηθήσει στην αποκατάσταση της Φλωρεντίας
NEWSROOM
Με ποια κριτήρια θα ψηφίσουν οι Κύπριοι στις ευρωεκλογές;

LiFO politics / Με ποια κριτήρια θα ψηφίσουν οι Κύπριοι στις ευρωεκλογές;

Πενήντα χρόνια μετά την τουρκική εισβολή και είκοσι από την ένταξη στην Ε.Ε., σχεδόν μισό εκατομμύριο Κύπριοι θα ψηφίσουν για τις ευρωεκλογές. Ποια είναι τα σημαντικότερα προβλήματα που τους απασχολούν, εκτός από την τουρκική εισβολή και κατοχή; Και ποια είναι η εξέλιξη της πρωτοβουλίας αποστολής ανθρωπιστικής βοήθειας στη Γάζα; Η Βασιλική Σιούτη μιλά με τον δημοσιογράφο Κώστα Βενιζέλο από τη Λευκωσία.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ

σχόλια

1 σχόλια
Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί να νιώσουν την ανάγκη να κάνουν κάτι τέτοιο.Το show είναι συγκεκριμένο με συγκεκριμένο concept και συμμετοχές .Ναι οκ όλες διαφορετικό σωματότυπο έχουμε πρέπει σώνει και ντε δηλαδή να χωρέσουμε στον κόσμο της Victoria Secret ??
Ω ναι!Δεν αρκεί να είναι κάποιος vegan, πρέπει να κάνει ντου στο burger festival. Αυτό είναι η ουσία του δικαιωματισμού. Να σου μπει στο μάτι. Κι αν πεις "συγγνώμη, ενοχλείς" να σε πει "φασίστα".