Πέθανε σε ηλικία 107 ετών μια από τις γηραιότερες YouTubers στον κόσμο

Πέθανε σε ηλικία 107 ετών μια από τις γηραιότερες YouTubers στον κόσμο Facebook Twitter
0

Πέθανε σε ηλικία 107 ετών η Κάρε Μαστανάμα, μια από τις γηραιότερες YouTubers στον κόσμο.

Η μαγείρισσα από το νότιο κρατίδιο Άντρα Πραντές της Ινδίας έγινε γνωστή στο ίντερνετ χάρη στα βίντεο μαγειρικής τα τελευταία δύο χρόνια.

Το κανάλι της Country Foods στο YouTube, που το διαχειρίζονταν ο εγγονός της κι ένας φίλος του, προσέλκυσε πάνω από 1,2 εκατ. συνδρομητές από τότε που δημιουργήθηκε το 2016.

Η Μαστανάμα, που συχνά μαγείρευε σε έναν υπαίθριο χώρο, σε ένα απομονωμένο χωριό, ήταν διάσημη για τα παραδοσιακά ινδικά πιάτα που ετοίμαζε, όπως κοτόπουλο τυλιγμένο με φύλλο μπανανιάς και μαγειρεμένο μέσα σε καρπούζι, που είχε 11 εκατ. views στο YouTube.

Στα βίντεό της, συχνά ξεφλούδιζε τα λαχανικά με τα χέρια και σέρβιρε το φαγητό με τον παραδοσιακό τρόπο, πάνω σε φύλλα μπανανιάς.

Η υπερήλικη σταρ του Διαδικτύου εκτιμάται πως ήταν άρρωστη τους τελευταίους 6 μήνες, καθώς στο κανάλι της στο Youtube δεν ανέβαιναν πλέον βίντεο.

 
Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κύπρος: Πήγε διακοπές για τα γενέθλιά της και βρέθηκε στην εντατική μετά από δάγκωμα οχιάς

Διεθνή / Κύπρος: Πήγε διακοπές για τα γενέθλιά της και βρέθηκε στην εντατική μετά από δάγκωμα φιδιού

Η 40χρονη Βρετανίδα είχε πάει στην Κύπρο για να γιορτάσει τα γενέθλιά της - Ένα φίδι μήκους 1,5 μέτρου τη δάγκωσε στο πόδι την ώρα που ετοιμαζόταν να κάνει διαλογισμό
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
O Ο. Τζ. Σίμπσον πλήρωσε μαφιόζους για να δολοφονήσουν την πρώην σύζυγό του, ισχυρίζεται μάρτυρας «κλειδί»

Διεθνή / O Ο. Τζ. Σίμπσον πλήρωσε μαφιόζους για να δολοφονήσουν την πρώην σύζυγό του, ισχυρίζεται μάρτυρας «κλειδί»

Ο θρύλος του αμερικανικού ποδοσφαίρου έφυγε από τη ζωή στις 10 Απριλίου - Μετά τη διπλή δολοφονία ο μάρτυρας κατέθεσε στην αστυνομία αλλά αρνήθηκε να συνεργαστεί με τις δικαστικές Αρχές, όταν δέχτηκε απειλές για τη ζωή του
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ