«Καμία ένδειξη σαμποτάζ στο αεροσκάφος της Μέρκελ», λέει το γερμανικό υπουργείο Άμυνας

«Καμία ένδειξη σαμποτάζ στο αεροσκάφος της Μέρκελ», λέει το γερμανικό υπουργείο Άμυνας Facebook Twitter
0

Καμία ένδειξη κυβερνοεπίθεσης ή άλλου είδους σαμποτάζ δεν υπάρχει, όσον αφορά τη βλάβη που παρουσίασε το αεροσκάφος που μετέφερε την Άνγκελα Μέρκελ στην Αργεντινή, για τη σύνοδο του G2O.

Αυτό ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος του υπουργείο  Άμυνας της Γερμανίας, Γιενς Φλοσντορφ. «Δεν υπάρξει καμία ένδειξη ή πληροφορία να πιστεύουμε πως η βλάβη προήλθε από κυβερνοεπίθεση ή άλλη εγκληματική ενέργεια», είπε για τη βλάβη που οδήγησε το αεροσκάφος σε αναγκαστική προσγείωση στην Κολονία. 

Τα συστήματα επικοινωνίας του αεροσκάφους σταμάτησαν να λειτουργούν και το πλήρωμα χρησιμοποίησε δορυφορικό τηλέφωνο για να επικοινωνήσει με το αεροδρόμιο και να πραγματοποιήσει την αναγκαστική προσγείωση.

Σύμφωνα με τις γερμανικές αρχές «δεν υπήρξε κίνδυνος για τους επιβαίνοντες σε κανένα σημείο της πτήσης», ενώ το πρόβλημα εντοπίζεται στον ηλεκτρονικό διανομέα του αεροσκάφους. 

  

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το συγκινητικό μήνυμα του βασιλιά Κάρολου για το Πάσχα: «Θα συνεχίσω να υπηρετώ το έθνος με όλη μου την καρδιά»

Διεθνή / Ο (συγκινητικός) λόγος του βασιλιά Κάρολου για το Πάσχα: «Θα συνεχίσω να υπηρετώ το έθνος με όλη μου την καρδιά»

Το βιντεοσκοπημένο μήνυμα του βασιλιά Καρόλου, που μεταδόθηκε στον καθεδρικό ναό του Ουόρσεστερ σήμερα Μεγάλη Πέμπτη για την εκκλησία της Αγγλίας
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ