Άγριο έγκλημα με οικογένεια ομογενούς στο Νιου Τζέρσεϊ -Τους σκότωσαν κι έβαλαν φωτιά στην έπαυλη

Άγριο έγκλημα με οικογένεια ομογενούς στο Νιου Τζέρσεϊ -Τους σκότωσαν κι έβαλαν φωτιά στην έπαυλη Facebook Twitter
Η έπαυλη της οικογένειας στο Νιου Τζέρσεϊ.
0

Νεκροί στην έπαυλη τους στο Νιου Τζέρσεϊ που κάηκε την περασμένη Τετάρτη βρέθηκαν οι ελληνικής καταγωγής Jennifer Karidis Caneiro, ο σύζυγός της και τα δυο τους παιδιά. 

Τα τέσσερα μέλη της οικογένειας που βρέθηκαν νεκρά είναι ο Keith Caneiro, 51 ετών, η Jennifer Karidis Caneiro, 45 ετών, και τα παιδιά τους, Jesse, 11 ετών και Sophia, 8 ετών.

Σύμφωνα με τις αρχές, τα μέλη της οικογένειας ομογενών δολοφονήθηκαν λίγο πριν ο δράστης βάλει φωτιά στο σπίτι. Ξένα δημοσιεύματα αναφέρουν πως αδερφός του ιδιοκτήτη συνελήφθη ως ύποπτος για εμπρησμό στο δικό του σπίτι.

Άγριο έγκλημα με οικογένεια ομογενούς στο Νιου Τζέρσεϊ -Τους σκότωσαν κι έβαλαν φωτιά στην έπαυλη Facebook Twitter
Η ελληνικής καταγωγής Jennifer Karidis Caneiro.

«Εκτιμούμε ότι αυτή η οικογένεια, με κάποιο τρόπο στοχοποιήθηκε», δήλωσε ο εισαγγελέας της Monmouth County, σημειώνοντας πως η οικογένεια ήταν θύμα βίας και πως δεν υπήρχαν στοιχεία αυτοκτονίας. 

O Paul Caneiro κατηγορείται πως έβαλε φωτιά στο δικό του σπίτι, στο Ocean Township, λιγότερο από 8 ώρες μετά, αφού έγινε γνωστή η πυρκαγιά που κατέστρεψε την έπαυλη του αδερφού του, 80 μίλια μακριά, σύμφωνα με τις αρχές.

Ο εισαγγελέας δεν μπορούσε ούτε να επιβεβαιώσει, ούτε να αρνηθεί ότι ο Πολ Κανέιρο είναι ύποπτος για τους θανάτους.

Οι σοροί της συζύγου και των παιδιών, που βρέθηκαν εντός του σπιτιού. είχαν υποστεί σοβαρά εγκαύματα και μέχρι στιγμής οι εισαγγελείς δεν έχουν καθορίσει τα ακριβή αίτια θανάτου. Η σορός του πατέρα, ήταν εκτός σπιτιού και έφερε τραύματα από πυροβολισμό, σύμφωνα με τον εισαγγελέα.

Άγριο έγκλημα με οικογένεια ομογενούς στο Νιου Τζέρσεϊ -Τους σκότωσαν κι έβαλαν φωτιά στην έπαυλη Facebook Twitter
Ο αδερφός του θύματος, Paul Caneiro συνελήφθη για εμπρησμό στο σπίτι του.

Σύμφωνα με τους ΝΥΤ, οι αδερφοί Keith και Paul Caneiro μεγάλωσαν στο Μπρούκλιν και παντρεύτηκαν συζύγους από το Στάτεν Άιλαντ. Μετακόμισαν στο Νιου Τζέρσεϊ όπου και έμεναν 20 λεπτά μακριά ο ένας από τον άλλον. Το 1991 ο Keith, που βρέθηκε νεκρός ήταν κουμπάρος στον γάμο του αδερφού του. 

Οι δυο τους φέρονται να είχαν στενούς δεσμούς ενώ διατηρούσαν μαζί δύο επιχειρήσεις, τν Square One, συμβουλευτική εταιρεία τεχνολογίας και την Eco Star Pest Management, εταιρία καταπολέμησης παρασίτων. 

Ο Paul Caneiro συνελήφθη και κατηγορείται για εμπρησμό στο δικό του σπίτι. Η σύζυγός του και οι δύο κόρες του ήταν στην σπίτι όταν ξεκίνησε η πυρκαγιά, σύμφωνα με το κατηγορητήριο. 

Με πληροφορίες από ekirikas.com, New York Times

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: «Σιγή ιχθύος» για την υγεία της Κέιτ Μίντλετον στην πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τον καρκίνο

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ: «Σιγή ιχθύος» για την υγεία της Κέιτ Μίντλετον στην πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τον καρκίνο

Ο πρίγκιπας της Ουαλίας επισκέφθηκε φιλανθρωπική οργάνωση διανομής τροφίμων στο Σάρεϊ - «Καμία ενημέρωση για την κατάσταση της συζύγου του», λέει δημοσιογράφος του BBC
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Αλβανός δημοσιογράφος λέει ότι ο Μπελέρης είναι υποψήφιος στις Ευρωεκλογές γιατί «είναι αρεστός στη Χρυσή Αυγή»

Διεθνή / Με την υποψηφιότητα Μπελέρη η ΝΔ ψάχνει ψήφους από την άκρα δεξιά, γράφουν αλβανικά Μέσα Ενημέρωσης

Στα Τίρανα ενοχλήθηκαν από τη δήλωση Πύρρου Δήμα «η καταγωγή μου είναι από τη Χειμάρρα, την καρδιά της Βορείου Ηπείρου» - Ποιος ζητά να αφαιρεθεί η αλβανική υπηκοότητα από τον Φρέντη Μπελέρη
NEWSROOM