ΗΠΑ: Δύο έφηβοι έκλεψαν αεροσκάφος και πέταξαν πάνω από αυτοκινητόδρομο

ΗΠΑ: Δύο έφηβοι έκλεψαν αεροσκάφος και πέταξαν πάνω από αυτοκινητόδρομο Facebook Twitter
ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΕΡΙΦΗ ΤΗΣ ΚΟΜΗΤΕΙΑΣ ΟΥΙΝΤΑ
0

Δύο έφηβοι από την ανατολική Γιούτα, έκλεψαν χθες ένα μικρό αεροσκάφος και πέταξαν σε χαμηλό ύψος πάνω από έναν αυτοκινητόδρομο, προτού προσγειωθούν σε ένα τοπικό αεροδρόμιο και συλληφθούν.


Οι έφηβοι, ηλικίας 14 και 15 ετών, πήραν το μονοκινητήριο αεροσκάφος από έναν ιδιωτικό διάδρομο προσγείωσης-απογείωσης στη μικρή πόλη Τζένσεν στη βορειοανατολική Γιούτα, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο του Σερίφη της κομητείας Ουίντα.


Οι νέοι πέταξαν το αεροσκάφος σε χαμηλό ύψος πάνω από τον Αυτοκινητόδρομο 40, την ώρα που αυτόπτες μάρτυρες είδαν το αεροπλάνο να πετάει πάνω από την περιοχή Γκάσερ, σε απόσταση 50 χιλιομέτρων δυτικά από το σημείο απ' όπου απογειώθηκαν, σύμφωνα με το γραφείο του σερίφη.


Οι δύο έφηβοι σκέφτηκαν να συνεχίσουν την πτήση τους προς τα δυτικά, προς μια πυκνοκατοικημένη περιοχή της Γιούτας, ωστόσο αποφάσισαν τελικά να γυρίσουν πίσω και να προσγειώσουν το αεροσκάφος στο περιφερειακό αεροδρόμιο Βέρναλ, σε απόσταση 25 χιλιομέτρων από το σημείο που απογειώθηκαν.

Οι αρχές τους συνέλαβαν κοντά στο αεροδρόμιο και τους οδήγησαν σε ένα κέντρο κράτησης ανηλίκων στην περιοχή.

Με πληροφορίες από ABCnews.com και ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Διεθνή / Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Στο βίντεο διάρκειας σχεδόν τριών λεπτών, ο Γκόλντμπεργκ-Πόλιν, ο οποίος φαίνεται να του λείπει το ένα χέρι, αυτοπαρουσιάζεται και ζητά από την ισραηλινή κυβέρνηση να τους επιστρέψει στο σπίτι
NEWSROOM