Αγόρασε αποθήκη για 500$ σε πλειστηριασμό και βρήκε μέσα 7,5 εκατομμύρια δολάρια

Αγόρασε αποθήκη για 500$ σε πλειστηριασμό και βρήκε μέσα 7,5 εκατομμύρια δολάρια Facebook Twitter
1

Δεν πίστευε στην τύχη του ένας παίκτης του ριάλιτι Storage Wars, στις ΗΠΑ, που αγόρασε έναντι 500 δολαρίων μία αποθήκη σε πλειστηριασμό και βρήκε μέσα 7,5 εκατομμύρια δολάρια σε μετρητά. 

Την ιστορία αποκάλυψε ο παρουσιαστής της τηλεοπτικής εκπομπής Νταν Ντότσον και η σύζυγός του Λώρα, χωρίς ωστόσο να δώσουν στην δημοσιότητα τα στοιχεία του παίκτη. 

Ο νέος ιδιοκτήτης της αποθήκης, δέχτηκε την κλήση ενός δικηγόρου που υποστήριξε ότι εκπροσωπούσε τον αρχικό ιδιοκτήτη, και του προσέφερε μετρητά 600.000 δολάρια για να αγοράσει εκ νέου τον αποθηκευτικό χώρο.

Χωρίς να γνωρίζει ακόμα το περιεχόμενο της αποθήκης, ο νέος ιδιοκτήτης αρνήθηκε την προσφορά και ο δικηγόρος επανήλθε με νέα πρόταση για 1,2 εκατομμύρια ευρώ. Όμως και πάλι η απάντηση ήταν αρνητική. 

Σύμφωνα με μαρτυρία γυναίκας που επικαλείται ο Ντότσον, όταν ο τυχερός Αμερικανός μπήκε στην αποθήκη για πρώτη φορά, βρήκε ένα χρηματοκιβώτιο, αλλά ο πρώτος ειδικός που έφερε για να το ανοίξει δεν τα κατάφερε. 

Οι προσπάθειες του δεύτερου όμως στέφθηκαν από επιτυχία και ο ιδιοκτήτης βρέθηκε απέναντι σε 7,5 εκατομμύρια δολάρια. 

Τελικά οι καινούργιοι ιδιοκτήτες συμφώνησαν να επιστρέψουν 6,3 εκατομμύρια δολάρια στους αρχικούς ιδιοκτήτες και να κρατήσουν 1,2 εκατομμύρια. 

Με πληροφορίες από Daily Mail

Διεθνή
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια