Αεροπλάνο με προορισμό την Αθήνα σκότωσε άνθρωπο σε διάδρομο απογείωσης στην Μόσχα

Αεροπλάνο με προορισμό την Αθήνα σκότωσε άνθρωπο σε διάδρομο απογείωσης στην Μόσχα Facebook Twitter
0

Συναγερμός σήμανε στο Διεθνές αεροδρόμιο Sheremetyevo της Μόσχας το βράδυ της Τρίτης καθώς αεροσκάφος τύπου Boeing 737 με προορισμό την Αθήνα, σκότωσε έναν άνθρωπο στον διάδρομο απογείωσης.

Όπως αναφέρει το ειδησεογραφικό πρακτορείο Sputnik επικαλούμενο πηγή του, λίγο μετά την απογείωση του αεροσκάφους με προορισμό την Αθήνα, το πλήρωμα ενημέρωσε τους αρμόδιους για υποτιθέμενη σύγκρουση με ζώο στον αεροδιάδρομο. Στο σύστημα του αεροπλάνου δεν υπήρξε ενημέρωση για βλάβη και έτσι, το αεροσκάφος τροχοδρόμησε συνεχίζοντας την πορεία του χωρίς να επιστρέψει στο αεροδρόμιο.

Ωστόσο, αρμόδιοι ασφαλείας επιθεώρησαν το σημείο, όπου και εντόπισαν μέλη ανθρώπινου σώματος, όπως συμπλήρωσε η πηγή.

Οι πιλότοι του αεροσκάφους ανέφεραν πληροφορίες σχετικά με το περιστατικό στις τοπικές υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης κατά τη διάρκεια της φόρτωσης του αεροπλάνου. Το πλήρωμα ωστόσο αποφάσισε να συνεχίσει την πτήση καθώς ο εξοπλισμός έκτακτης ανάγκης του αεροπλάνου δεν έπαψε να λειτουργεί.

Εκπρόσωπος τύπου του αεροδρομίου επιβεβαίωσε την είδηση του θανάτου ενός άνδρα αναφέροντας ότι θα παραδώσει τα προσωπικά του αντικείμενα στις τοπικές Αρχές για περαιτέρω έρευνα του συμβάντος.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η αυτοβιογραφία του πάπα Φραγκίσκου: Πειρασμοί, ιστορικά γεγονότα, τα ομόφυλα ζευγάρια και ο Ντιέγκο Μαραντόνα

Διεθνή / Η αυτοβιογραφία του πάπα Φραγκίσκου: Πειρασμοί, ιστορικά γεγονότα, τα ομόφυλα ζευγάρια και ο Ντιέγκο Μαραντόνα

Ο Πάπας Φραγκίσκος αποκαλύπτει αν θα παραιτηθεί λόγω των προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει- Τα ομόφυλα ζευγάρια, οι φτωχοί και ο κομμουνισμός
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ