Παραίτηση βόμβα στη Victoria's Secret - Όλο το παρασκήνιο

Παραίτηση βόμβα στη Victoria's Secret - Όλο το παρασκήνιο Facebook Twitter
1

Αλλαγές φαίνεται να έρχονται με τον έναν ή άλλο τρόπο στους κόλπους της Victoria's Secret με την εβδομάδα μετά το διάσημο σόου να φέρνει εξελίξεις.

Η CEO της γνωστής εταιρείας πολυτελών εσωρούχων Τζαν Σίνγκερ παραιτήθηκε μετά από δύο χρόνια παραμονής στην θέση, σύμφωνα με όσα αναφέρει η Wall Street Journal.


Η μητρική εταιρία L Brands θα δώσει περισσότερες εξηγήσεις μαζί με τη δημοσιοποίηση των οικονομικών της στοιχείων την επόμενη Δευτέρα.

Η παραίτηση της Σίνγκερ ενώ έρχεται μαζί με την πρόσφατη διαμάχη σχετικά με τον αποκλεισμό συγκεκριμένων μοντέλων (ωστόσο δεν είναι ξεκάθαρο εάν συνδέεται) αλλά και το σκηνικό πτώσης των τιμών των μετοχών της μαμάς εταιρείας L Brands και άλλων επιχειρηματικών σκοπέλων που αντιμετωπίζει η γνωστή εταιρία εσωρούχων.

Η είδηση έρχεται σε διάστημα μικρότερο της μίας εβδομάδας από το καθιερωμένο φαντασμαγορικό σόου το οποίο φέτος έγινε κάτω από σύννεφα αμφισβήτησης. Αιτία στάθηκε η συνέντευξη του «αρχιτέκτονα» του σόου Εντ Ράζεκ στην Vogue η οποία πυροδότησε πολλά αρνητικά σχόλια σε σχέση με την στάση του απέναντι στα plus size και transgender μοντέλα.

Ο ίδιος, σε δήλωσή του αργότερα απολογήθηκε παίρνοντας ουσιαστικά πίσω τις δηλώσεις που έκανε υποστηρίζοντας ότι τα εν λόγω μοντέλα είχαν προσκληθεί για οντισιόν στο παρελθόν.


Οι οικονομικοί αναλυτές αποδίδουν την πτώση της εταιρίας στην προσκόλλησή της στην sexy εικόνα καθώς η άνοδος των ανταγωνιστών που δίνουν βαρύτητα και στην άνεση όπως για παράδειγμα η American Eagle's Aerie και η Savage x Fenty της Ριάνα βρίσκουν πρόσφορο έδαφος ανάπτυξης επειδή αφουγκράζονται περισσότερο την αγορά.

Επίσης η απόφαση της εταιρίας να διακόψει την παραγωγή άλλων ειδών ρουχισμού και μαγιό ίσως αποτελούν μέρος του προβλήματος. Από το κάδρο δεν λείπουν βέβαια και τα παράπονα των online καταναλωτών που υποστηρίζουν ότι η ποιότητα των προϊόντων δεν είναι όπως παλιά.


Εντωμεταξύ, ο Ράζεκ κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του στη Vogue σημείωσε ότι η εταιρία έχασε την ευκαιρία της μετάβασης από τα ενισχυμένα σουτιέν στα νέου τύπου. «Αργήσαμε για την ανανέωση της επιρροής μας στην αγορά» είπε χαρακτηριστικά.

Παρ' όλα αυτά η Victoria Secret παραμένει ηγέτιδα στην Αμερικανική αγορά εσωρούχων και όποιος τελικά πάρει τη θέση της Σίνγκερ θα πρέπει να την διατηρήσει στην ίδια υψηλή θέση.

Διεθνή
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: «Σιγή ιχθύος» για την υγεία της Κέιτ Μίντλετον στην πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τον καρκίνο

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ: «Σιγή ιχθύος» για την υγεία της Κέιτ Μίντλετον στην πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τον καρκίνο

Ο πρίγκιπας της Ουαλίας επισκέφθηκε φιλανθρωπική οργάνωση διανομής τροφίμων στο Σάρεϊ - «Καμία ενημέρωση για την κατάσταση της συζύγου του», λέει δημοσιογράφος του BBC
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Αλβανός δημοσιογράφος λέει ότι ο Μπελέρης είναι υποψήφιος στις Ευρωεκλογές γιατί «είναι αρεστός στη Χρυσή Αυγή»

Διεθνή / Με την υποψηφιότητα Μπελέρη η ΝΔ ψάχνει ψήφους από την άκρα δεξιά, γράφουν αλβανικά Μέσα Ενημέρωσης

Στα Τίρανα ενοχλήθηκαν από τη δήλωση Πύρρου Δήμα «η καταγωγή μου είναι από τη Χειμάρρα, την καρδιά της Βορείου Ηπείρου» - Ποιος ζητά να αφαιρεθεί η αλβανική υπηκοότητα από τον Φρέντη Μπελέρη
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια