ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

Λονδίνο: Σκότωσαν έγκυο με τόξο - Λίγο πριν πεθάνει γέννησε το μωρό της

Λονδίνο: Σκότωσαν έγκυο με τόξο - Λίγο πριν πεθάνει γέννησε το μωρό της Facebook Twitter
3

Ένας άνδρας κατηγορείται για την δολοφονία εγκύου η οποία έχασε τη ζωή της την Δευτέρα όταν το βέλος από το τόξο του διαπέρασε το στομάχι της. 


Η Devi Unmathallegadoo, 35 ετών, γνωστή και με το όνομα Sana Muhammad, ήταν 8 μηνών έγκυος στο έκτο της παιδί όταν το βέλος από το τόξο του δράστη διαπέρασε το στομάχι της τραυματίζοντάς την θανάσιμα.

Το μωρό της ωστόσο διασώθηκε μετά από επείγουσα καισαρική όπως αναφέρουν τα τοπικά ΜΜΕ.


Το νεογέννητο βρέφος, ένα αγοράκι που του δόθηκε το όνομα Ιμπραήμ, βρίσκεται σε σταθερή κατάσταση στο νοσοκομείο, μετά την επίθεση στο Ίλφορντ του Ανατολικού Λονδίνου.


Ο Ramanodge Unmathallegadoo, 50 ετών, πρόκειται να παρουσιαστεί στις δικαστικές αρχές την Πέμπτη προκειμένου να καταθέσει για το αποτρόπαιο αυτό έγκλημα.


Η έγκυος γυναίκα σκοτώθηκε μπροστά στα μάτια των πέντε παιδιών της στο σπίτι της, σημειώνει ο σύζυγός της σε σχετική του δήλωση.


Η Αστυνομικές Αρχές αναφέρουν ότι την ώρα που έφτασαν στον τόπο του εγκλήματος αντίκρισαν την άτυχη γυναίκα με ένα διαμπερές τραύμα στην κοιλιακή της χώρα. Αμέσως μεταφέρθηκε στο πλησιέστερο νοσοκομείο και λίγο αργότερα πέθανε.

Ο δράστης είχε αρχικά συλληφθεί με την κατηγορία υπόπτου στον τόπο του εγκλήματος τη Δευτέρα, ωστόσο οι κατηγορίες υπόπτου για φόνο απαγγέλθηκαν νωρίτερα την Τρίτη.

Με πληροφορίες από BBC

Διεθνή
3

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λονδίνο: Επισκέπτες στο Ρίτσμοντ Παρκ προσπαθούν να αφαιρέσουν δια της βίας τα κέρατα από τα ελάφια

Διεθνή / Λονδίνο: Επισκέπτες στο Ρίτσμοντ Παρκ προσπαθούν να αφαιρέσουν δια της βίας τα κέρατα από τα ελάφια

Η αστυνομία βασιλικών πάρκων στο Ηνωμένο Βασίλειο εξέδωσε σχετική προειδοποίηση, μετά από καταγγελίες που έλαβε το Σαββατοκύριακο - Οδυνηρή πράξη για τα ζώα και ποινικό αδίκημα, αναφέρει η αστυνομία
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
«Θα κάνουμε ό,τι χρειάζεται»- Ζήτημα χρόνου τα ισραηλινά αντίποινα κατά του Ιράν

Διεθνή / «Θα κάνουμε ό,τι χρειάζεται»- Ζήτημα χρόνου τα ισραηλινά αντίποινα κατά του Ιράν

H Wall Street Journal σε δημοσίευμά της ανέφερε ότι Αμερικανοί και δυτικοί αξιωματούχοι αναμένουν ότι το Ισραήλ θα απαντήσει γρήγορα στην επίθεση του Ιράν, πιθανότατα ακόμη και σήμερα
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Πρέπει να διαβάσεις 5-6 αγγλόφωνα sites για να βγάλεις άκρη. Η Σάνα ήταν η πρώην σύζυγος του δράστη, ο οποίος την ημέρα του φόνου κρυβόταν στο αποθηκάκι του κήπου όπου τον βρήκε ο νυν σύζυγός και έτρεξε να σωθεί φωνάζοντας. Αυτό που δεν κατάφερα να διευκρινίσω είναι αν το βέλος προοριζόταν για τον νυν σύζυγο και όχι για την γυναίκα, αλλά αστόχησε.