ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

Μια influencer καταγγέλλει ότι της απαγόρευσαν την είσοδο στο Λούβρο λόγω φορέματος

Μια influencer καταγγέλλει ότι της απαγόρευσαν την είσοδο στο Λούβρο λόγω φορέματος Facebook Twitter
12

Μια νεαρή μπλόγκερ και instagram influencer ισχυρίζεται ότι της απαγορεύθηκε η είσοδος στο μουσείο του Λούβρου από έναν φύλακα λόγω του προκλητικού φορέματος που φορούσε.

Η Newsha Syeh, από την Αυστραλία, ταξίδεψε στο Παρίσι, αλλά όταν προσπάθησε να επισκεφτεί το διάσημο μουσείο ισχυρίζεται πως δεν τα κατάφερε λόγω ενδυμασίας.

Μετά το περιστατικό, η νεαρή εξέφρασε την απογοήτευσή της στο Instagram, στους 230.000 followers της.

Μια influencer καταγγέλλει ότι της απαγόρευσαν την είσοδο στο Λούβρο λόγω φορέματος Facebook Twitter
Μια influencer καταγγέλλει ότι της απαγόρευσαν την είσοδο στο Λούβρο λόγω φορέματος Facebook Twitter

«Χθες στο Λούβρο, με σταματήσαν στην είσοδο για το ρούχο μου», έγραψε σε ένα Insta Story ενώ παράλληλα λέει πως ο φρουρός εςίχε πολύ κακή συμπεριφορά και την αντιμετώπισε με απρέπεια και επικριτικά σχόλια.

Η Newsha iισχυρίστηκε ότι το Λούβρο δεν έχει συγκεκριμένους κανόνες ενδυμασίας και δημοσίευσε φωτογραφίες από μια αναζήτηση στο Google για να αποδείξει την άποψή της. Το πρώτο αποτέλεσμα της Google ήταν ένα blog που απαριθμούσε συμβουλές για τη μετάβαση στο μουσείο που δηλώνει ρητά την έλλειψη κώδικα ενδυμασίας.

Μια influencer καταγγέλλει ότι της απαγόρευσαν την είσοδο στο Λούβρο λόγω φορέματος Facebook Twitter

Ωστόσο, στην ιστοσελίδα του Λούβρου, υπάρχει ένας κανονισμός περί επισκεπτών που εξηγεί τι δεν επιτρέπεται στους επισκέπτες να φορούν. Σε αυτή την κατηγορία περιλαμβάνονται τα μαγιό και σημειώνεται πως δεν μπορούν να είναι γυμνόστηθοι ή ξυπόλυτοι. Τεχνικά ο ρουχισμός της, θα μπορούσε να κατηγοριοποιηθεί ως μαγιό αναφέρουν κάποιοι.

Το μουσείο δεν έχει ακόμη σχολιάσει τον ισχυρισμό ο οποίος έχει διχάσει αρκετά στα social media καθώς κάποιοι δίνουν δίκιο στην Newssha και κάποιοι στον Λούβρο. 

Διεθνή
12

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Θα κάνουμε ό,τι χρειάζεται»- Ζήτημα χρόνου τα ισραηλινά αντίποινα κατά του Ιράν

Διεθνή / «Θα κάνουμε ό,τι χρειάζεται»- Ζήτημα χρόνου τα ισραηλινά αντίποινα κατά του Ιράν

H Wall Street Journal σε δημοσίευμά της ανέφερε ότι Αμερικανοί και δυτικοί αξιωματούχοι αναμένουν ότι το Ισραήλ θα απαντήσει γρήγορα στην επίθεση του Ιράν, πιθανότατα ακόμη και σήμερα
NEWSROOM
Σίδνεϊ: Δυσκολευόταν να συνάψει σχέσεις με γυναίκες, λένε οι γονείς του 40χρονου δράστη

Διεθνή / Σίδνεϊ: Δυσκολευόταν να συνάψει σχέσεις με γυναίκες, λένε οι γονείς του 40χρονου δράστη

Οι γονείς του 40χρονου Τζόελ Κάουτσι, που αφαίρεσε τη ζωή έξι ανθρώπων σε εμπορικό κέντρο του Σίδνεϊ, παραδέχονται πως ο γιος τους «ήταν ένα τέρας», που μισούσε τις γυναίκες
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ

σχόλια

8 σχόλια
Ναι.. δεν πας στο λουβρο με ντισιμο... εεκκκχμμ... αλλα το χω παθει κ εγω. Ηθελα να μπω με ενα t-shirt που ελεγε... Good bush.. Bad Bush... μου ειπαν να το βαλω αναποδα.. στα WC αλλαξα... αχχαααχχααχαχαχ
Χμμμ;;... ..δεν είναι ακριβώς έτσι, περί ευπρέπειας και τα σχετικά, από την στιγμή που το μουσείο αυτό παραχωρήθηκε πρόσφατα για να γυριστεί ένα καρακιτσάτο βίντεο κλιπ της Beyonce!...To σχετικό άρθρο της Lifo.gr:https://www.lifo.gr/now/culture/197115/i-beyonce-katafere-na-gyrisei-vinteoklip-mesa-sto-loyvro-mprosta-apo-ti-niki-tis-samothrakis-kai-ti-mona-lizaΤο σχετικό (καρακιτσάτο!...) βίντεο κλιπ:https://www.youtube.com/watch?time_continue=203&v=kbMqWXnpXcA..κατά τ΄άλλα τους ενόχλησε η Newsha Syeh.....η κοπέλα είναι χάρμα οφθαλμών (εξαιρουμένου τους στιλ ντυσίματος της).
Κι εμένα μου έκανε κακή εντύπωση ότι επετράπη στην Beyonce να γυρίσει βίντεο κλιπ εκεί (ανεξαρτήτως της τελικής ποιότητας του αποτελέσματος).Αυτό όμως, δεν σημαίνει ότι δικαιούνται διάφοροι να συνεισφέρουν στην κατηφόρα (αν υπάρχει πράγματι).Επίσης, ναι, η κοπέλα είναι όντως ωραία. Δεν χρειάζεται όμως να επιδεικνύει τα κάλλη της στον συγκεκριμένο χώρο και με αυτόν τον τρόπο.
Αυτή όμως δεν είναι διάσημη, ούτε φραγκάτη. Αυτά τα άτομα έχουν σχεδόν παντού πόρτες ανοιχτές. Το χρήμα και η δόξα είναι υπεράνω όλων άλλωστε. Όσο για την κοπέλα οκ ωραία είναι αλλά είναι ντύσιμο για κλαμπ και ντύσιμο που δηλώνει κάτι άλλο με τα στήθη έξω (αυτή ήταν και η αιτία απαγόρευσης). Υποκειμενικό πάντως. Εαν ήταν άλλος φύλακας μπορεί απλά να την χάζευε και να μην έλεγε τίποτα.
Γιατί να διαβάσεις την επίσημη σελίδα ρου μουσείου όταν υπάρχει κάποιο μπλογκ που το βγάζει πρώτο η Google? Η Φωτογραφεία της μπήκε στις ειδήσεις, σκοπός επετεύχθη.
Είναι μουσείο με βαριά ιστορία και χρειάζεται μια ευπρέπεια. Δεν είναι μπουρδέλο ή κλαμπ. Και άνδρας χωρίς μπλούζα να ήθελε να μπει, θα του το απαγόρευαν.
Μάλλον και εγώ θα της έβαζα πόρτα.Μα δε μπορεί ο καθένας να βάζει ότι γουστάρει και επειδή είναι "influencer" (whatever!) Να πρέπει να υποταχθούμε μετά.