Σκοτώθηκε η κυνηγός που είχε καταγραφεί να μαστιγώνει ακτιβιστή σαμποτέρ

Σκοτώθηκε η κυνηγός που είχε καταγραφεί να μαστιγώνει ακτιβιστή σαμποτέρ Facebook Twitter
2

Τραγικό θάνατο βρήκε η Jane Goring, η κυνηγός που είχε προκαλέσει σάλο χάρη σε ένα βίντεο που την είχε καταγράψει να μαστιγώνει με μανία έναν ακτιβιστή σαμποτέρ.

Η 57χρονη σκοτώθηκε πέφτοντας από το άλογό της και ενώ πρόσφατα έγινε γνωστό πως αντιμετώπιζε φυλάκιση λόγω του βίντεο.

Σκοτώθηκε η κυνηγός που είχε καταγραφεί να μαστιγώνει ακτιβιστή σαμποτέρ Facebook Twitter

Η Goring φέρεται να έπεσε από το άλογό της κατά τη διάρκεια ενός αθλήματος όπου οι αναβάτες διανύουν μια διαδρομή με τεχνητά αρώματα θηραμάτων μαζί με κυνηγόσκυλα.

Το βίντεο του περιστατικού με το μαστίγωμα είχε καταγραφεί στο Ανατολικό Σάσεξ τον περασμένο Νοέμβριο και έγινε viral προκαλώντας χιλιάδες σχόλια και διχάζοντας ακτιβιστές και κυνηγούς.

Κατά τη διάρκεια μιας πρώτης δικαστικής ακρόασης, η γυναίκα υποστήριξε ότι δεν είναι ένοχη για τον ξυλοδαρμό του Simon Medhurst, ενός βετεράνου των δικαιωμάτων των ζώων και περιβαλλοντικού ακτιβιστή που είχε προσπαθήσει να εμποδίσει το κυνήγι της Goring.

Εντός της επόμενης εβδομάδας αναμένονταν να ξεκινήσει η δίκη της για την επίθεση κατά των ακτιβιστών καθώς αν και η ίδια είχε δηλώσει πως οι άντρες της επιτέθηκαν, τα βίντεο που είχαν καταγράψει τη σκηνή έδειχναν πως η ίδια είχε ξεσπάσει εναντίον τους.

Διεθνή
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: «Σιγή ιχθύος» για την υγεία της Κέιτ Μίντλετον στην πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τον καρκίνο

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ: «Σιγή ιχθύος» για την υγεία της Κέιτ Μίντλετον στην πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τον καρκίνο

Ο πρίγκιπας της Ουαλίας επισκέφθηκε φιλανθρωπική οργάνωση διανομής τροφίμων στο Σάρεϊ - «Καμία ενημέρωση για την κατάσταση της συζύγου του», λέει δημοσιογράφος του BBC
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Αλβανός δημοσιογράφος λέει ότι ο Μπελέρης είναι υποψήφιος στις Ευρωεκλογές γιατί «είναι αρεστός στη Χρυσή Αυγή»

Διεθνή / Με την υποψηφιότητα Μπελέρη η ΝΔ ψάχνει ψήφους από την άκρα δεξιά, γράφουν αλβανικά Μέσα Ενημέρωσης

Στα Τίρανα ενοχλήθηκαν από τη δήλωση Πύρρου Δήμα «η καταγωγή μου είναι από τη Χειμάρρα, την καρδιά της Βορείου Ηπείρου» - Ποιος ζητά να αφαιρεθεί η αλβανική υπηκοότητα από τον Φρέντη Μπελέρη
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Νομίζω ότι είναι μια καλή αφορμή για συζήτηση στο μέχρι ποιό επίπεδο μπορεί να φτάσει η ακτιβιστική δράση. Δεν υποστηρίζω τον ξυλοδαρμό κανενός αλλά όταν παρεμβαίνουν ακτιβιστές σε αναβάτη υπάρχει σοβαρή περίπτωση να προκληθεί κάποιος τραυματισμός. Και σε γενικές γραμμές σε μια κοινωνία που οποιαδήποτε πράξη βανδαλισμού την βαπτίζουμε ακτιβιστιμό καλό θα ήταν να αρχίσουμε να σκεπτόμαστε και λίγο.