Τραγικό θάνατο βρήκε η Jane Goring, η κυνηγός που είχε προκαλέσει σάλο χάρη σε ένα βίντεο που την είχε καταγράψει να μαστιγώνει με μανία έναν ακτιβιστή σαμποτέρ.

 

Η 57χρονη σκοτώθηκε πέφτοντας από το άλογό της και ενώ πρόσφατα έγινε γνωστό πως αντιμετώπιζε φυλάκιση λόγω του βίντεο.

 

 

 

Η Goring φέρεται να έπεσε από το άλογό της κατά τη διάρκεια ενός αθλήματος όπου οι αναβάτες διανύουν μια διαδρομή με τεχνητά αρώματα θηραμάτων μαζί με κυνηγόσκυλα.

 

Το βίντεο του περιστατικού με το μαστίγωμα είχε καταγραφεί στο Ανατολικό Σάσεξ τον περασμένο Νοέμβριο και έγινε viral προκαλώντας χιλιάδες σχόλια και διχάζοντας ακτιβιστές και κυνηγούς.

 

Κατά τη διάρκεια μιας πρώτης δικαστικής ακρόασης, η γυναίκα υποστήριξε ότι δεν είναι ένοχη για τον ξυλοδαρμό του Simon Medhurst, ενός βετεράνου των δικαιωμάτων των ζώων και περιβαλλοντικού ακτιβιστή που είχε προσπαθήσει να εμποδίσει το κυνήγι της Goring.

 

Εντός της επόμενης εβδομάδας αναμένονταν να ξεκινήσει η δίκη της για την επίθεση κατά των ακτιβιστών καθώς αν και η ίδια είχε δηλώσει πως οι άντρες της επιτέθηκαν, τα βίντεο που είχαν καταγράψει τη σκηνή έδειχναν πως η ίδια είχε ξεσπάσει εναντίον τους.