Ο ομογενής Κρις Πάππας έγινε το πρώτο ανοιχτά ομοφυλόφιλο μέλος του Κογκρέσου στο Νιου Χάμσαϊρ

Ο ομογενής Κρις Πάππας έγινε το πρώτο ανοιχτά ομοφυλόφιλο μέλος του Κογκρέσου στο Νιου Χάμσαϊρ Facebook Twitter
3

Ο ομογενής Δημοκρατικός Κρις -Χρήστος- Πάππας (Chris Pappas) είναι το πρώτο ανοιχτά ομοφυλόφιλο μέλος του Κογκρέσου για το Νιου Χαμσάιρ.

Ο Πάππας νίκησε στις εκλογές τον αντίπαλό του, Ρεπουμπλικανό, Eddie Edwards στην 1η Περιφέρεια με 53,5%, έναντι 45,1%.

Ο Κρις Πάππας γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Μάντσεστερ του Νιου Χαμσάιρ, είναι επιχειρηματίας συνεχίζοντας την ιδιοκτησία του ιστορικού εστιατορίου «Puritan Backroom».

Μερικά από τα θέματα στα οποία δίνει βαρύτητα είναι τα ναρκωτικά, η ποιότητα ζωής και η δυνατότητα απόκτησης ιατροφαρμακευτικής ασφάλισης για όλους τους πολίτες του Νιου Χαμσάιρ.

Έπειτα από την αποφοίτησή του από το Χάρβαρντ το 2002 επέστρεψε στο Μάντσεστερ για να συμβάλλει στη διαχείριση της οικογενειακής επιχείρησης.

Ο ομογενής Κρις Πάππας έγινε το πρώτο ανοιχτά ομοφυλόφιλο μέλος του Κογκρέσου στο Νιου Χάμσαϊρ Facebook Twitter

Ξεκίνησε την ανάμειξή του στα κοινά με την εκλογή του το 2002 ως πολιτειακός βουλευτής επί δύο θητείες, εκλέχτηκε ταμίας της κομητείας του Hillsborough, ενώ από το 2013 εκλέχτηκε μέλος του Εκτελεστικού Συμβουλίου του Νιου Χαμσάιρ.

Ο Πάππας βρίσκεται τις περισσότερες μέρες στο εστιατόριο «Puritan» ως συνιδιοκτήτης επιβλέποντας την καθημερινή λειτουργία του και συγχρονίζοντας 230 υπαλλήλους. Πολύ συχνά εργάζεται μέσα στην κουζίνα δίπλα σε άλλους υπαλλήλους φτιάχνοντας σαλάτες, κόβοντας τυρί φέτα ή καθαρίζοντας τραπέζια και υποδεχόμενος τους πελάτες.

Ο ομογενής Κρις Πάππας έγινε το πρώτο ανοιχτά ομοφυλόφιλο μέλος του Κογκρέσου στο Νιου Χάμσαϊρ Facebook Twitter

Τον Απρίλιο του 2017, όπως είχε γράψει σχετικά ο «Εθνικός Κήρυξ», ο κ. Πάππας και η οικογένειά του υποδέχθηκαν πολιτικούς, φίλους και πελάτες από όλη την επικράτεια του Νιου Χαμσάιρ για τη γιορτή της εκατοστής επετείου του «Puritan».

Το εστιατόριο ιδρύθηκε από τον προπάππου του κ. Χρήστου Πάππα το έτος 1917 και το οποίο έχει καθιερωθεί να το επισκέπτονται οι υποψήφιοι για την Προεδρία των Ηνωμένων Πολιτειών.

Όταν δεν εργάζεται στο εστιατόριο προσφέρει εθελοντικά τις υπηρεσίες σε μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς της πόλης του Μάντσεστερ.

Επίσης, τρέχει μερικά μίλια την ημέρα, ταξιδεύει πολύ και περνά χρόνο με την οικογένειά του. Δήλωσε πως «εάν με στείλουν οι πολίτες του Νιου Χαμσάιρ στο Κογκρέσο να τους αντιπροσωπεύσω θα επικεντρωθώ να υπηρετώ τις ανάγκες τους κάθε μέρα».

Διεθνή
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

2 σχόλια
Ο σεξουλιακός προσανατολισμός ενός συνανθρώπου μας δεν θα πρέπει να είναι μέρος οποιασδήποτε δημοσιοποίησης-είδησης, αν θέλουμε να προχωρήσουμε σαν κοινωνία. Αυτός ο κανόνας θα πρέπει να είναι ισχύει καθολικά και χωρίς αστερίσκους.
Πολύ σωστά.Το γεγονός ότι αυτό συνιστά είδηση σε μια χώρα αποτελεί ένα δείκτη του πόσος δρόμος της υπολείπεται να ακολουθήσει μέχρις ότου μετατραπεί σε μια πραγματικά δημοκρατική κοινωνία που σέβεται τις επιλογές των πολιτών της.