Ο Σαλβίνι απαντά στην πρώην του για τον χωρισμό: «Κρίμα, κάποιος είχε άλλες προτεραιότητες»

Ο Σαλβίνι απαντά στην πρώην του για τον χωρισμό: «Κρίμα, κάποιος είχε άλλες προτεραιότητες» Facebook Twitter
0

Μέσω Facebook αποφάσισε να απαντήσει ο Ματέο Σαλβίνι στην ανάρτηση της πρώην συντρόφου του που ανακοίνωσε χθες τον χωρισμό τους μέσα από μια φωτογραφία τους στο Instagram.

Η παρουσιάστρια του ιταλικού δικτύου Rai Uno Ελίζα Ιζοάρντι, ανακοίνωσε επίσημα την Δευτέρα τον χωρισμό της από τον Ιταλό υπουργό Εσωτερικών δημοσιεύοντας μια φωτογραφία με αυτήν και τον ίδιο ξαπλωμένους στο κρεβάτι.

«Δεν είναι αυτό που χάσαμε, αλλά αυτό που αλλά αυτό που θα έπρεπε να μας έχουμε δώσει ξανά. Με απεριόριστο σεβασμό στην αληθινή αγάπη που είχαμε. Ευχαριστώ Ματέο», έγραψε στην ανάρτησή της η Ιζοάρντι.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Non è quello che ci siamo dati a mancarmi, ma quello che avremmo dovuto darci ancora. Gio Evan. Con immenso rispetto dell’amore vero che c’è stato. Grazie Matteo.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Elisa Isoardi (@elisaisoardi) στις


Σήμερα, μια ημέρα μετά, ο γραμματέας της Λέγκα αποφάσισε να απαντήσει κάνοντας επίσης μια δημόσια τοποθέτηση στα social media.

«Λόγω χαρακτήρος, αγωγής και σεβασμού δεν δημοσιοποίησα ποτέ την προσωπική μου ζωή. Δεν θα αρχίσω να το κάνω τώρα, τους Ιταλούς δεν τους ενδιαφέρει. Αγάπησα, συγχώρεσα, έκανα σίγουρα και λάθη αλλά πίστευα πάντα σε αυτό που έκανα. Κρίμα, κάποιος είχε άλλες προτεραιότητες. Καλή συνέχεια», έγραψε ο Ματέο Σαλβίνι. 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γάζα: Νεογνό σώθηκε από τη μήτρα της νεκρής μητέρας του, μετά από ισραηλινή επιδρομή

Διεθνή / Γάζα: Νεογνό σώθηκε από τη μήτρα της νεκρής μητέρας του, μετά από ισραηλινή επιδρομή

Η νεαρή μητέρα υπέκυψε στα τραύματά της λίγο πριν γεννηθεί η κόρη της - «Ακόμα και αν αυτό το παιδί επιβιώσει, γεννήθηκε ορφανό», είπε ο γιατρός της πτέρυγας νεογνών
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ